Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwittd

nie chce pić mleczka z butelki

Polecane posty

Gość kwittd

Kochane mamy! Mam pytanie,prosiłabym o odpowiedź i poradę! Otóż mój synek ma prawie 9 miesięcy,nadal karmię go piersią,od jakiegoś czasu dokarmiam kaszką ryżową na noc! Niestety,czuję coś,że jestem już na wykończeniu i niedługo stracę pokarm,a mój synek za nic nie chce wziąć smoka do buzi i pociągnąć mleczka! Stąd moje pytanie:czy mogę mu jako mleczne posiłki podawać kaszki na mleku modyfikowanym?

Gość dgdfgd
Możesz. A czego on nie chce pić, jak zrobionej kaszki? I przez jaki smoczek pije, bo do kaszki są te nacinane na krzyż. Moje dziecko przez inny smoczek pić nie chce.

wiesz,od urodzenia zero smoczkow,zero butelki,choc miał już ich mnostwo,po prostu nie toleruje nic oprocz cyca mego! Walczymy teraz o akceptację niekapka,ale cienko nam idzie! Lyzeczka zje wszystko,ale butla nie dla niego!

ja proponuje podac mu najpierw ok 30 ml. kaszki z lyzeczki na mleku modyfikowany a reszte niech sie dopije z cyca :) z czasem zwiekszaj dawke kaszki :)

acha,chcialam mu dawać normalnie mleko,nie ciągle kaszki. Ale,że nie chce,to pytam czy nie zaszkodzę,jeśli kaszki będę dawać?

ale wiecie on pieknie je z lyzeczki i je juz na wieczor az 150 ml tej kaszki! Chodzi mi o to,czy można dziecko tak paść tymi kaszkami non stop?

od razu z cyca tylko na kaszki geste to moze zaparc dostac :( bys musiala czeto go dopajac najlepiej sama woda

nie,tej nie probowalam,mialam tommy tippie i nuka i lovi

najsmieszniejsze jest,że moj Robaczek Nieboraczek nawet wody z butli nie chce,lyzeczka mu wpycham,ale duzo nie wypija tym sposobem

spróbuj mu dawać przez sen mleko z butelki a jak nie śpi to kaszke łyżeczką. u nas to działa