Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxzaakazanaaxx

Jaki najlepszy telefon. ? :)

Polecane posty

Gość xxzaakazanaaxx

Siemka. :) Piszę, ponieważ mam zamiar kupić telefon komórkowy. Chodzi mi głównie o to by był cieńki, wytrzymały, aparat żeby ładnie robił zdjęcia (może być z lampą błyskową . 3.2 mpx? może być :) ) i żeby dość fajnie było słuchać muzyki. Oczywiście musi mieć wejście na karte pamięci i te wiecie.. ważniejsze rzeczy :) telefon w granicy do 550 zł.. Rozglądałam się już troszku.. i albo SE c510, albo samsung avila :) dotykowy :P oczywiście dobrze by było uzyskać też opinię na temat telefonu dotykowego... Użytkownicy mam nadzieję, że pomożecie :) Liczę na odpowiedzi. :)

Gość Uboot
i zeby wyprowadzał psa na spacer

Gość xxzaakazanaaxx
Sie musicie czepiać drobiazgów ? Jak nie chcecie odpowiadać, to przecież nikt Was do tego nie zmusza. Nie Ty to ktoś inny się może wypowie. Jak nie to nie. :) a co do tej nokii :P No wiem, że wytrzymała :P no, ale.. :P

Witam... Ja polecam zakupić jakąś nokie za 200- 300 zł... I nie chodzi tu o oszczędność... Ja dziennie wydzwaniam jakieś 40 - 60 minut, czasem więcej.. telefon często mi upada na zawnątrz bądź w aucie jak leży na siedzeniu, moknie na deszczu itp... Kolega ma dotykowe cacko i same problemy, bo przy tak częstym użytkowaniu bolą balce i czasem bardzo łatwo sam gdzieś dzwoni, bo jest bardzo czuły na wszelki dotyk... Chyba że telefon to faktycznie dla Ciebie sposób na pokazanie się, to w takim razie nie pomogę....

Gość telefon jak sama nazwa
wskazuje sluzy do telefonowania aparat do robienia zdjec a muzyki to sie słucha na mp3 no i dotykowy jeszcze - podotykac to sie mozesz sama i przyjemnosc Ci to jeszcze sprawi a nie jakis telefon bedziesz macac jak jest cos do wszystkiego to jest do niczego mam nadzieje ze pomoglem :classic_cool: