Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczonajakniewiem

faceci to idioci

Polecane posty

czytam od dawna to forum i zawsze cieszyłam sie, ze nie mialam pecha do takich idotów, jak niekotrzy Wasi faceci - prawda taka, ze wtedy po prostu się tak często nie spotykalam z nimi jak teraz. W ciągu ost. roku spotykałam się z 3 (z każdym po kilka miesiecy) ja nie wierze, ze są wyjątki.. matko...oni maja w genach, w płci mózgu kretynizm. szkoda gadać :-o Jak mnie wkurwił przed chwilą ostatni z nich.. koniec z facetami. szkoda czasu i nerwów

Gość rajd czołgiem
jak ci złość przejdzie to ten "koniec z facetami" wróci do stanu "potrzebuję kogoś do kochania", nie ma tak łatwo ;)

Gość bmbnmbv
może to nie reguła ale przystojniacy z którymi się spotykałam to zawsze byli idioci, typowi, tacy jak na forum często opisują dziewczyny. teraz się przerzuciłam na brzydali i nie narzekam ;)

nie, teraz mam zamiar ucieć w naukę, pracę, zająć myśli czymś innym. na nich naprawdę szkoda czasu, lepiej się rozwijać.

Gość kup se szafke na kluczyk
ogolnie to masz racje ale jak cie cipka zaswedzi to zmienisz zdanie:classic_cool:

hm.. szczerze? miałam problem z seksem. myśle, ze wynikał z tego, że za długo się masturbowałam i żaden facet nie umiał dać mi orgazmu. Z tym radzę sobie doskonale sama raczej mogę zatesknic do pewnej czułości..ale w sumie mam przyjaciółkę z którą mogę sie poprzytulać ;)

Gość rajd czołgiem
haha, przy takiej szczerości wysiadam :D

Gość jesteś idiotką

pierwszy - był wiecznie niezadowolony, nic go nie cieszyło, cały czas marudził drugi - na początku był fascynujący, randki z nim były 'niezapomniane' - lubił spacerować nocami po parku, jak się okazało uważał się za wampira, raz przyszedł na randkę w pelerynie :-o Parsknełam smiechem, ale pociągnełam to jeszcze trochę.. był zajebiście zdziecinniały trzeci - przewrażliwiony na swoim punkcie jak nie wiem, trzy dni temu odwołał naszą dzisiejszą radnke, bo przypomniał sobie, że ma dziś impreze rodzinną. zadzwonił do mnie przed chwilą z ryjem, że na pewno się pusciłam z jakims kumplem, bo nie wierzy, że siedzialam w domu, zaczał mnie wyzywać od szmat itd ;-o a cały dzień byłam na uczelni, zaś po powrocie zaczęłam pisać pracę zaliczeniową

Gość wkurwiona była narzeczona
popieram, ja pół godziny temu wystrzeliłam swojego w kosmos, głupi chuj 😠

przysiegam, w pelerynie :-o wcześniej popierdalał w długim, czarnym płaszczu i kapeluszu. zębów dzięki bogu nie miał :D wówczas ze śmiechu bym już naprawdę popuściła chyba

była wkurwiona... co Twój odwalił..? :/ ych,...

może akurat przed randką czytał harrego pottera? typek niezły:classic_cool: trzeba było z nim zostac. może faktycznie jest wampirem i dałby ci życie wieczne, pewnego wieczora...

poszedł na męski wieczór, jak w każdy piątek i jak w każdy piątek wrócił najebany w trzy dupy, ale dzisiaj miałam jeszcze gratis w postaci uchlanej jak prosię blond pani w miniówie i tekstu: kochanie, ta piękność do trójkąta :o jak się wydarłam to mi pojechał, że on się z nią przecież co tydzień spotyka i już ją dokładnie sprawdził, więc nic się nie muszę bać. to chyba jakiś żart 😭

o mój boże... :|:| :-o;-o;-o nie no to już szczy szczytów kurwa... piękność do trójkąta ja nie mogę... trzymaj sie kochana! nie ma co rozpaczać za takim gnojem!

szczerze mówiąc to jakoś dziwnie spokojna jestem, bo tak to już by tu rzeczy po pokoju latały, jakiś znak chyba, że podświadomie zawsze chciałam go wyjebać za drzwi, ale o tym nie wiedziałam. chyba że to szok :P ciekawa jestem jak się jutro będzie tłumaczył, bo to w sumie żałosne przyznać się do zdrady przypadkiem pod wpływem alkoholu, co za durna ofiara losu :D od dzisiaj wprowadzam w życie Twoją zasadę. z orgazmami sobie poradzę, a od przytulania mam psa, czego chcieć więcej :P

podoba mi się Twoje podejście moja droga! Tak trzymać, damy radę! naprawdę szkooooooda marnować życia i nerwów u boku takich kretynów. Chociaż zaden z moich nie sięgnął tak głębokiego debilizmu jak ten Twój, żałosny jak nie wiem. Ujełaś to idealnie - ofaira losu :D Powodzenia i wytrwałości w postanowieniu! ;)

szczególnie że mój kochany piesek zapewnia mi lepsze orgazmy niż ten nieudacznik:) niech se bierze tę blondyne! frajer:O

skoczyłam pod prysznic i już podszywy grasują, idźcie spać! :classic_cool: nie wiem czy autorko jeszcze jesteś, ale ja Tobie również wytrwałości życzę. mniej nerwów to podobno dobry przepis na wieczną urodę, także zero facetów, zero problemów, reszta znana ;)

cała reszta znana, tak jak pisałam, sekret polega na tym by mieć pieska i wysmarować krocze nutellą albo mielonką:) zero facetów - zero zmartwień! przepis na długą młodość:) tylko koniecznie kup sobie psa! Ja uciekam. Dobranoc i trzymaj się autorko tematu:)

po odpowiedniej ilosci alkoholu, w mozgu wlacza sie gruczol teleportacji :D ide spac 🖐️ dobranoc wszystkim:P

ale ja to wiem :) trafiałam na totalnych imbecylów,ale kiedyś spotkałam mojego męża i tak już sobie został.

Gość mademoiselle86
Haha zajebisty topik. Mam podobne zdanie. Może faceci i ich problemy bardziej złożeni ale wnioski te same - to idioci.

hahaha powiem wam drogie panie ze nie każdy facet jest idiotą tak faceci jak i kobiety maja rożne charaktery i to od tego zależy a nie od płci. Tak wasze historie jak i historie facetów są różne śmieszne i żałosne. Niektórzy maja naj....bane w głowie i tego nikt nie zmieni. Współczuje panią że trafiacie na idiotów ale widocznie tak wybieracie i tacy się wam podobają i was kręcą. Zamiast lecieć od razu na randkę z chłopakiem poobserwujcie go z boku przez dłuższy czas a na pewno dowiecie się więcej z obserwacji niż z romantycznej randki. Na poczatku zawsze jest słodko i przyjemnie z jednej jak i z drugiej strony bo jest seks jest uczucie a jak wgryza się monotonia to wtedy najlepiej jak on będzie sie starał a jeśli kocha to na pewno będzie się starał ale drogie panie ile można się starać i nie być docenianym a jak facet przestanie się starać i wy zaczynacie i on na was taką samą olewkę kładzie jak wy wcześniej na niego to jest wielkie halo bo jak tak można.