Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczonajakniewiem

faceci to idioci

Polecane posty

większość facetów to idioci, większość kobiet to szmaty :classic_cool:

zniesmaczonajakniewiem nie, teraz mam zamiar ucieć w naukę, pracę, zająć myśli czymś innym. na nich naprawdę szkoda czasu, lepiej się rozwijać. } Jeśli tego bardzo tego będziesz chciała to pewno ci się uda.. a pod koniec życia mimo tego że będziesz kimś (bo kto się cały czas rozwija pewno kimś takim się stanie).. będziesz się dziwiła że mimo tego życie przeciekło ci między palcami. Niestety tak o działa. :)

Gość do kołdor
większość kobiet do szmaty ? w takim razie faceci to też szmaciarze bo z kimś te kobiety się " puszczają" !! ja nie wiem, jak facet ma pełno lasek do jest zajebisty a kobieta to od razu szmata ! nieeee ja nie wytrzymam już z tym :/

Gość do kołdor
* to

Gość czorny ksioąże
Ja może i być gupi ale mieć wielka kutafona - wiele centymetronów i duuuużo kochać polska kobieta. Ja mieć dobra serce

Gość wkurwiona była narzeczona
to ja tak dla uzupełnienia swojej nocnej historii napiszę, że facet dzisiaj przyszedł wielce oburzony, bo mu wmawiam nieprawdę a skoro on nic nie pamięta to znaczy, że tego nie było, bo on ma pamięć absolutną i niepodważalną! i jeszcze rozbrajający tekst: to twoja ostatnia szansa, wierzysz sobie i tym twoim ślepym oczom, czy mnie?!? tak mi pojechał od niewidomej, a ja mam zaledwie -2 😭 :D ale luz, poleciał za drzwi drugi raz, niezła frajda :classic_cool:

"to twoja ostatnia szansa, wierzysz sobie i tym twoim ślepym oczom, czy mnie?!?" rozbrajajacy tekst :D

Gość zniesmaczonajakniewiem
witam! była wkurwioan - UMARŁAM! matko co za tekst :D jak on często takimi rzucał to wydaj te jego 'aforyzmy' :) Mówisz, że przecieknie mi zycie przez palce? To niech przecieka, przynajmniej nerwów sobie zaoszczędze, będę miała czas dla siebie na samorozwój. Na szczęście mam fajną, zgraną paczkę przyjaciół, z którymi to życie na pewno nie będzie aż tak złe. ALe jeśli o temat facetów chodzi, naprawdę podejmuję decyzję mocnego=postanowienia=poprawy i unikania ich jak ognia. Wyjątki być może się zdarzają, być może ja jestem zbyt mała wyjątkowa żeby na takiego trafić. Rozpaczać z tego powodu nie będę.