Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kedzior

molestowal mnie ojcic

Polecane posty

Gość kedzior

jako dziecko mialam w domu przejebane. w wieku 13-tu lat zostalam nianka ojca i mlodszego brata. mama wyjechala do pracy za granice i wszystkie jej obowiazki spadly na mnie. pralam (jeszcze wtedy we frani) sprzatalam gotowalam. moj dzien zaczynal sie o 6-tej, zaprowadzalambrata do przedszkola i sama szlam do szkoly. po szkole odbieralam brata i do domu. po powrocie moim pierwszym obowiazkiem byl obiad... gotowanie obiadu... czego nawet dokladnie nie potrafilam ale z biegiem czasu sie nauczylam. jak skonczylam z obiadem to w pole do jakiej 8-ej. nastepnie przygotowac bratu i sobie ubrania na nastepny dzien i tak w kolko... ojciec czesto pil i to duzo... jak go zlapalo to pil calymi tygodniami... zostawial mnie i brata bez grosza a sam szedl na balety.... czesto bylo tak ze szlismy glodni do szkoly bo w lodoce nie bylo nic... chodzilam do naszego sklepiku brac na kreske chleb i twarog ale w koncu przestali dawac... najlepsze jest to ze w dzien spal najebany a w nocy budzil mnie bym z nim pogadala bo sie nudzil i czesto szukal we mnie zony. potrafil obudzic12-ej w nocy i musialam z nim siedziec do rana bo on sie nudzil a gdy dostal wezwanie do szkoly i powiedzieli mu ze na lekcjach zasypiam to w pierdol dostalam... gwalcil mnie bo podobno dobra w tym bylam... raz przyprowadzilam kolege z liceum do domu to go zwyczajnie wygonil... teraz jestem za granica i jak jezdze na urlopy to przy powitaniu caluje mnie w usta... niby tylko jako powitanie aleja wiem swoje... dzieki niemu traktuje urlop jak najwieksza ale jezdze do domu ze wzgledu na brata... bo mnie o to prosi... a mojjest taki ze boje sie tych przywitan i pozegnan... jak mam mu dac do zrozumienia ze sobie tego nie zycze??

Gość mloda zonka 25..
a ty jestes glupia czy niepelnowprawns? wezze mu kopnij w dupe chyba ze ci sie podoba jak cie caluje, o matko:O

ale skończ pierdolić że ty się witasz z tym pedofilem pocałunkiem w usta i że w ogóle pojawiasz się w tym domu na odwiedziny nie wierzę

Gość mloda zonka 25..
prowo na bank

Gość kedzior
to moj ojciec jakby nie bylo a w domu nie chce robic afery... caluje mnie ale to jest tylko cmoknieciee w usta bo przy mamie na nic wiecej nie moze sobie pozwolic

Gość mloda zonka 25..
to chwalisz sie czy zalisz?

no tak masz racje to w końcu kochany tato Czcij ojca twego i matkę twoją choćby cię gwałcił dobra katoliczka z ciebie

Gość kedzior
chodzi o to ze nie chce robic problemow rodzicom zwlaszcza miamie bo gdyby sie o tym dowiedziala to nie wiem co by sie z nia stalo

Gość kedzior
a sa juz w podeszlym wieku bo mama ma 57 lat a ojciec 58

no własnie co by się stało? pewno pogratulowałaby mężowi że podczas jej nieobecności tak sobie radził ZUCH FACET nie zdradził żony bo CO W RODZINIE TO NIE ZGINIE !!! w końcu on przeleciał tylko córkę !!!

Gość kedzior
to co ja wedlog was mam zrobic?? moje siostry mialy podobnie i co?? tez uwazacie ze sa ulomne bo nigdzie tego nie zglosily?? pochodze z malej wioski i gdybym dala jaki kolwiek znak komu kolwiek to ludzie by mnie wykonczyli psychicznie

Gość wstretna
prowokacja:O a jesli nie to k.urwa zglos do prokuratora albo naslij czeczencow niech go zapier.dola

już się nie wypowiem bo mi ręce opadły a po kiego ja sobie mam psuć sobotę całą po co mi to pogode mam super plany mam na nią a tu takie coś po co ja się mam wkurwiać ? żegnam czule z domieszką ironii

Gość kedzior
wiecie co dostrzeglam na tym forum?? to ze wy ludziom nie pomagacie tylko piszecie to co sie wam podoba. zwyczajnie sie z nich nabijacie... wypowiadacie sie na takie tematy o ktorych nie macie pojecia i jestescie pewni ze macie racje... a kazdy inteligentny czlowiek zanim cos zrobi najpierw pomysli... wy piszecie pod wplywem chwili czyli co mysle to zrobie a tem madry polak po szkodzie... nigdy wiecej na tym forum nie opisze swojego problemu...czemu?? bo to bez sensu... dzieki wam zlapalam wiekszego dola niz mialam... i pewnie za chwile mi napiszecie ze prawda w oczy kole... wypchajcie sie wy wszyscy ze swoimi dobrymi checiami!!!

Gość dsdsfdfdsdssdf
prowo albo laska jest upośledzona psychicznie.

Gość wstretna
no ale dlaczego sie tak unosisz kazdy ma prawo reagowac i wypowiadac co mu tam na duszy ja ci od serca doradzilam i jeszcze raz powtorze zglosilabym sprawe na policje albo zapierd.olila bym dziada i nie mow o nim ojciec :O

Gość przepraszammmm
a ty dalas mu sie gwalcic????????!!!!!!!!!! :-0 :-0 :-0 :-0 jak dlugo to trwalo????? :-0 :-0 :-0 co za koszmaaaaaaaar!!!!!!!!!!!!!!!! :-( :-( :-0 :-0 :-0

Gość kedzior
pewnie ze sie dawalam... mawet kzyczalam bierz mnie tak jak chcesz...

Gość kedzior
pomyslcie zanim cos napiszecie!!!