Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bazylia i oreggannnoooooo

Moje koleżanki są wyrywane na imprezach a mnie sieroty nikt nie chce

Polecane posty

Niby ktos ze mną zatańczy z litości, ale od nich faceci chcą numery telefonu itd. a ode mnie nikt. One wszystkie poznajdują sobie facetów, a ja zostanę sama :(

Nie no gruba nie jestem, jestem chyba nawet za chuda i aż taka brzydka też chyba nie. Ale po imprezach czuję się jak ostatni potwór :(

Gość gbgfd
nie smutaj, skup sie na modlitwie o miłosc a na pewno przyjdzie, i nie bądz tez wybredna, bo czasem facet moze wydawac sie brzydki a , z czasem wyda sie piekny jak sie juz zakochasz, tak jak u mnie;)

Gość nie dawaj foty

Gość bo jeśli jesteś osobą
cichą, introwertyczką, zamkniętą, nieśmiałą - może z kompleksami - to choćby nie wiem, jak się będziesz starać - to i tak jakoś widać i odstrasza. Nie nastawiaj się na poznanie faceta, bo jeszcze bardziej się spinasz. Jak się będziesz naprawdę dobrze bawić - np. na dyskotece - i olejesz wszystko (ale tak NAPRAWDĘ, szczerze) - to inni też wyczują tę luzackość. Skąd to wiem? Z doświadczenia!

No tak. "Droga redakcjo, oceńcie mnie..." :)

Nie dam zdjęcia, szczególnie w takim temacie. Moje koleżanki też są nieśmiałe i mają powdzenie. W sumie to nie chodzi mi o to żeby odrazu znaleźć faceta, ale o jakieś zainteresowanie moją osobą, które jest znikome...

też tak miaam swojego czasu. moje 3 naj przyjaciółki to są typowe laski. wszystko opalone, jedna blond, jedna czarna, jedna brunetrka , dlugie wlosy, szpilki spodniczki, wszystko z klasą:) a ja tam zawsze trepy wojskowe bojowki itpna poczatku mi to przeszkadzalo, tylko pozniej chyba musialam wyladniec, bo do nich tylko jakies dresy sie dowalaly na seks, a do mnie tacy kolesie, mili, inteligentni itd, przystojni, ze ja pierdole:D ale z zadnym nic nie bylo, bom zajeta:)na amen

Gość graszeczka
Za bardzo się stresujesz, po prostu wyluzuj, może zmień fryzurę. Na imprezach baw się zamiast się stresować. Wydaje mi się, że swoim zachowaniem odstraszasz innych

Gość dereskal
Czasem tak się zdarza, że są piękne dziewczyny, które latami nie mogą sobie nikogo znaleźć. Wydaje mi się, że tu chodzi o sposób bycia, moze zachowujesz się jak zakonnica, a może jesteś zbyt nachalna, sama odpowiedz sobie na to pytanie, moze nie chodzi tu o wygląd. Pasztety też mają chłopaków.

hmm ja bym na twoim miejscu zmienila cos w sobie. przede wszystkim fryzure, ubior moze jakas spodniczka ? to tez przyciaga uwage chlopakow a jak nawiaza rozmowe to pozniej jakos polecii ;) a ten no... tanczyc umiesz ?

wlasnie dodam ze nie warto byc nachalnym nalegac albo prosic rzucac sie na chlopaka, wyluzuj przyjdzie jeszcze ktos odpowiedni ;)

Gość ona 13
mnie też nikt nie chce bo jestem nieśmiała i niewiem jak to zmienić:(((

Gość dziewczyna leśnika
co wy z tymi fryzurami i spódniczkami :D ja mam zwykłe proste dłuższe włosy, nigdy nie chodzę w spódniczkach, tańczyć nie umiem, dość dzika w kontaktach międzyludzkich jestem a na powodzenie nie narzekam :) ale może własnie przez to,że nigdy nie szukam na siłę ,wręcz zlewam to totalnie

no i właśnieo to chodzi, że faceci leca bardziej na te odpieprzone jak stroz na boże ciało jeśli zlewasz to, to od raxzu widac, jak ktoś wyżej pisal. ja nie miałam zlewu, po rpstu nie miałam adroatorow, ale to sie zmieniło z czasem.

Gość wiesz co ja KIEDYŚ
byłam durna, pewnie za kilka lat powiem że teraz jestem, ale walić to dziewczyno..kogo to obchodzi? ze chca od nich numery? po co wogóle łazić na te potupaje? liczysz ze poznasz tam milość swojego zycia? nei sadze. znajdziesz nie martw sie. i nie musi cie nikt zauwazac nawet na imprezach bo nie musisz tam byc