Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no chyb amnie trafi zaraz

no mnie zaraz trafi chyba cos!!

Polecane posty

Ogladam wlasnie program na TVP Historia i rodzinie, ktora ma 13 dzieci. I w sumie zaczelam ogladac z ciekawosci jak sobie radza, ale zaraz mnie chyba trafi!! Woda leje sie strumieniami, bluzgi na okraglo, dzieci zaniedbane i widza to cale dziadostwo na codzien...Takich ludzi powinno sie kastrowac!! Biedne dzieciaki...:(

Gość do pracy rodacy..
Do pracy nie pojda tylko sie wala po katach, a pozniej o kase prosza bo nie maja za co wyzywic i poslac do szkoly dzieci:O:O:O:O

Gość nie nie może i pracują
ale nie stosują antykoncepcji, bo kościół mówi, że to grzech, no nie wiecie?:o żal mi tylko tych niewinnych dzieci:o ja się boję drugiego mieć i chyba nie będę miała, bo takie czasy nieciekawe choć mąż dobrze zarabia, a tu 13! szok

Dzieciak wlasnie opowiedzial bajke o zlotej rybce, dzieciak moze 10 letni i mowi "...no i rybka sie wkurwila...", bo dla niego jest to normalne slowo, matka zero reakcji... No chyba mnie rozniesie zaraz ze zlosci na tych debilna matke i jej "przyjaciol", ktorych gosci co wieczor w domu...!!

Gość tez to ogladam normalnie szok
Dzieciaki sikaja do miski na srodku pokoju, bo w domu nie ma toalety, a potem w tej misce matka ugniata ciasto na kopytka, a jak skonczy to dzieciaki biora ta metalowa miche ide zjezdzac z gorki, bo to zima... Boze, w jakich one zyja warunkach...nie umieja sie wyslowic, nie maja zabawek...ba, podstawowych rzeczy nie maja! Normalnie ryczec mi sie chce jak patrze na te dzieci!

Gość djshjksdfsdf
Tak to jest jak się dupczą jak pokemony. Chyba wszędzie tak jest gdzie biednie, patologia do kwadratu i po tyle dzieci. Żal.

u mnie w miasteczku jest rodzina gdzie dzieci jest ok 13 matka jeszxze chyba z 2 poroniła:O bida z nedzą, ze ja pierdole, jakies 3 lata tremu zmarl ich ojciec-jedyny, co pracowal, niby wielka zaloba, no ale, on zarabial jakies 1300zl, a teraz? paczuszki z kosciola, z caritasu i kazdy jede ma rentę po ojcu, ok 600zł (3 dzieci jest juz pelnoletnia, nie ucza sie, wiec odpadaja) a jak przelizyc razy 10? kupa kasy. szkodda gdac....