Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradzciemi

chce rozjasnic brązowe wlosy tak o 2 tony

Polecane posty

Gość doradzciemi

czy jesli rozjasnie je rozjasniaczem (wiem wyjda rude) a potem naloze farbe jasniejsza niz dotychczas to cos z tego wyjdzie?

nie radzę... rozjasnianie to nie to samo co przyciemnianie, ze mozesz sobie sama farbowac... no chyba ze chcesz miec rozne kolory na glowie...najlepiej idz do fryzjera. ja tez rozjasnialam z czarnych na braz i zaplacilam 80 zl wiec to nie majatek a masz pewnosc powodzenia.

Gość no nie ma takiej
pewnosci. gdzies przed chwila czytalam post zalamanej po fizycie u fryzjera za ponad 200 zl

Gość krucafuks
Nie radze, farba sie zle trzyma na rozjasniaczu- bedziesz musiala non stop farbowac, a kolor po tygodniu i tak bedzie wyplowialy, bez blasku. Wiem, ze sa brazy ultrarozjasniajace dla szatynek, poszperaj w necie, bo nie wiem jak jest ze skutecznoscia takich farb. Na twoim miejscu zrobilabym sobie jasniejsze refleksy u fryzjera.

Gość Kocieoko1990
Ja jeszcze tydzień temu miałam ciemny brąz z mahoniowymi odblaskami, teraz jestem blondynką. Najpierw zrobiono mi bardzo dużo blond pasemek, a potem całość pokryto blond farbą w nieco ciemniejszym odcieniu i jest git ;)