Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Papryczka chilili

Był ktoś w podobnej sytuacju?

Polecane posty

Gość Papryczka chilili

Sprawa wyglada tak jestem samotna rok nie uprawiałam seksu i po prostu aż mnie nosi. Niestety nie potrafiłabym zrobić tego z kimś nieznajomym. Pomyślałam więc o swoim ostatnim partnerze.Nasz seks był zawsze świetny pod tym wzgledem idealnie do siebie pasujemy. Obecnie on też jest samotny spotykamy się bardzo często. Jak sprowokować go do działania? Poradzi ktoś?

Gość Papryczka chilili
nikt nic nie doradzi? :(

Gość panga niedotykalska
napisz mu sms za zapraszasz na winko wieczorem:D albo na kolacje ze sniadeniem nie krepuj sie a co to w koncu twoj byly:D

Gość Papryczka chilili
dzięki za radę ale on niestety nie bedzie chcial u mnie nocowac ja wynajmuje mieszkanie( studiuje jeszcze) gdy byliśmy w zwiazku to zawsze u niego nocowałam, bo on sam mieszka. Teraz też jeżeli nie idziemy na miasto to spotykamy się u niego. Nie wiem jak sprowokować intymną sytuację, ponieważ boję się odepchniecia. Nie chciałabym usłyszeć: "co ty robisz? już nie jesteśmy razem"

Gość Papryczka chilili
może go na jakąś wycieczkę namówić? taką tylko we dwoje. Co myślicie?

Gość jest to danse macabre
nie prosciej byloby sprawic sobie wiblator?

Gość Papryczka chilili
nie prościej potrezbuję żywego faceta

Gość kicia.....83
papryczko, zastanow sie, czy przypadkiem nie namieszasz w waszych relacjach, jesli zalezy Ci na nim jako przyjacielu, mozesz go stracici proponujac seks. przeciez nie chcesz byc z nim prawda? a moze jednak podswiadomie cos do niego czujesz??? posluchaj sama siebie, przemysl to spokojnie ale seksu nie proponuj, on moze sie poczuc wykorzystany.

Gość Papryczka chilili
właśnie o to chodzi nie chcę mu go zaproponować chciałabym jakos sprowokować sytuację żeby on sam zaczął

Gość Papryczka chilili
ja się nie czuję skrępowana po prostu boję się odrzucenia. Chociaż jego zachowanie wskazuje, że nadal coś do mnie czuje i pociągam go fizycznie

Gość barabarabab
to wbij sie w cos seksownego, zaloz moze bluzke z duuuuzym dekoltem bez stanika pochyl sie nad nim i popatrz mu gleboko w oczy. albo umow sie z nim kup wino oczywiscie wloz je do reklamowki zeby lepiej nie widzial bo moze powiedziec ze on nie bedzie pil. oblej sie tym winem i sciagnij bluzke a potem zacznij tanczyc udajac ze jestes nawalona moze on bedzie sie mniej krepowal jak pomysli ze jestes pijana..

Gość Papryczka chilili
Dzieki wykorzystam bluzke z dekoldem bez stanika zobaczymy czy zadziała :) jeszcze jakies pomysły?

Sexi ciuchy,kolacja przt swiecach+winko,nastrojowa muzyczka,po kolacji powiedz mu,ze masz ochote zatanczyc i juz jest twoj.

Gość Papryczka chilili
myslałam o tym żeby go na wycieczkę wyciągnąć taką z noclegiem, ale nie wiem jak mu to zaproponować

Gość chipsy lays
wejdz na niego i go wyruchaj :D

Gość chipsy lays
zatkało Cię? :D

Gość Papryczka chilili
nikt nic nie doradzi? :(

Gość Różowa Dupa Pawana
Ja cię mogę te tego :P

Gość Papryczka chilili
no jak byśmy się bliżej poznali to może kto wie

Gość Papryczka chilili
up

Gość lolita12345
hmm...napisz do niego,że jesteś bardzo załamana i nie dajesz sobie rady z niczym i takie bzdety mu naopowiadaj..zapytaj sie go czy mozesz do niego przyjsc bo nie wytrzymasz w domu sama,ze musi ktos ci pomóc..weź butelke wina..przyjdz do niego i udaj zdesperowaną...musisz tylko umiec dobrze grac...