Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łuuukkaszzz

Ona mówi że nie wydaje nawet grosza ze swojej pensji

Polecane posty

Gość łuuukkaszzz

Dziewczyna z która zacząłem sie spotykać.Pracuje w banku na infolini od 9 do 17..równiez w soboty w tych godzinach zarabia 1660zł .Pracuje tam dopiero 4 m iesiace..konczy studia magisterskie ale mówi ze wszystko odkłąda na samochód wiec nie jada poza domem(tylkow domu to co mama zrobi i kupi)piwo soki tez nie bo pieniadze w głupi sposób się rozchodzą:O I niebardzo wiem czy pasuje ją gdzies zaprosić skoro ona nie wydaje kasy..?

Gość kammanlbn
a dlaczego nie przeciez to dżentelmen płaci

Gość łuuukkaszzz
uwaam ze to troche przegecie zwłascza ze dopiero robi prawko:O:O wszystko sobie wyliczyłą za 10 miesiecy ma kupic samochó renault theila( letni)a potem wyjechac na wyspy kanaryskie za 2500tys z las minut:O Nie załuje tylko kasy na konie..na których jezdzi 2 razy w tygodniu

Gość a co Cię to
obchodzi na co i ile ona wydaje?

Gość kammanlbn
ale z ciebie pazera

Gość a ty jej nie mozesz zaprosic
i zaplacic za nia? Nie wiesz ze kto zaprasza ten placi

Gość łuuukkaszzz
nie obchodzi ale niemoge ją zaprosic na obiad ani na piwo ani na kręgle ani nigdzie.Raz moge zapłącic ale nie ciągle ja tez chce sie dorobic czegos ale i zyc normalnie

Gość a ty jej nie mozesz zaprosic
jak zapraszasz ty to ty placisz jak ona to placi ona. Nie znasz podstawowych zasad dobrego wychowania?

Gość łuuukkaszzz
ona nigdy nie zapłąci i nie zaprosi...wiec co mja mam ciagle zapraszac i finansować?gdyby raz ona raz ja...ale tak nie bedzie.Raz na jakis czas bym mógł ale ja chciałbym czesciej weiść na głupia kawe i ciastko

Gość panga niedotykalska
lukasz czego ty chopie szukasz:P jak ja zapraszasz ty to ty placisz proste:P tym bardziej ze dala ci do zrozumienia ze kasy ona nie wydaje,jak ci pasuje od pierwszego spotkania to ze pokrywasz koszta wyjsc z nia to zapraszaj ,nas nie pytaj my sie do rachunku nie dorzucim

Gość pozostaje spacer i ławka
w parku. To nic nie kosztuje.

Gość panga niedotykalska
ojej to proste znajdz taka dziweczyne ktora bedzie placila po powowie za wszystko albo za was dwoje proste:P

Gość przystaojniaczek23
poprostu ona jest głupia złotówa :), a pozatym takim autem jak thalia jeźdzą looserzy, a ona nim bedzie jak można kupić taki szajsowaty samochód ? toż to jak dacia wygląda...

Gość przystaojniaczek23
taa facet... z taką babą to bedziesz miał takie życie: ona zarabia na siebie, a ty na nią, na mieszkanie i dzieciaka czyli na wszystko, a jak przestaniesz to cie zostawi, wywal jej z głowy taki gówniany samochód jak thalia zresztą i tak pewnie prawko bedzie zdawać z 5 razy.

Gość Ty Prostaku
Kurde nie wyobrażam sobie jak można być takim sknerą? Nawet jak raz na miesiąc zaprosisz ją na kolację i wydasz 50 zł to dla Ciebie przegięcie? Laska jasno określiła swoje cele. Nie byłoby Ci głupio, gdyby w knajpie ona wyciągnęła portfel i za Ciebie zapłaciła? Dla mojego męża tak sytuacja oznaczałaby, że nie jest prawdziwym mężczyzną.

Gość ma cele nie trwoni kasy
ma jakis plan jest pracowita realizuje cele..Wg mnie to pozytywy akurat

Gość przystojniaczek23
bo wy głupie cipy myślicie, że wam sie wszystko należy, wspólne życie to i wspólne wydatki, tak uważam, rozumiem jak ktoś studiuje, a druga osoba pracuje, ale jak dwie osoby pracują i zarabiają podobnie to już mnie dziwi.

ale dlaczego sknera i prostak? to ona moze jakas ksiezniczka? nie wiemy co druga strona ma w glowie wiec ciezko ocenic sytuacje,ale nie robmy z chlopaka najgorszego...

Gość łuuukkaszzz
jezdzi se

o to daj sobie z nią spokój, dwa razy w tygodniu zrobi sobie orgazmy łechtaczkowe, więc nie masz co szukać, no może jako fundator i płatnik....

Gość jesli zapraszasz to ty płacisz

Gość dawnie
ja widzę to inaczej, spotkałeś dziewczynę która ma plan i go realizuje i chyba nie ma to nic do rzeczy . Chcesz się z nią spotykać to się spotykaj, idź na spacer do centrum handlowego, odprowadzaj z uczelni do domu i takie bez kosztowe gesty. Masz problem kto zapłaci rachunek to nie zależy Tobie na tej osobie. Chcesz się czegoś dorobić to rzeczywiście bilet do kina może te plany zniweczyć:-) Zaproś ją do domu, zrób herbatę i na odwrót:-) Rozmowy i chęć przebywania w swiom towarzystwie , nie ma tego - to się nie zamartwiej - znajź inną

Gość bardzo fajna dziewczyna
tez zbieram na samochod - ale kilkanascie razy drozszy nigdy nie wydalabym kasy na mezcyzzne nigdy nie wydalabym kasy na siebie bedac z mezczyzna ONA MA RACJE!!!!

Gość ja rozumiem ze odklada
na samochód, ale na milosc boska jak mozna od razu facetowi powiedziec, ze niczego sie nie kupuje i na nic nie wydaje bo auto odkladanie odkladaniem, ale to nie znaczy , ze cala pensje na bok a potem sie zeruje na kimś, w tym wypadku to ona jest sknera i dusigroszem naprawde wylomu by jej w kasie nie zrobilo jakby przeznaczyla 100 zeta na wyjscia w miesiacu jak dziewczyna kompletnie nie ma kasy , bo nie pracuje czy sie uczy to jeszcze jakos ujdzie, ale jak oboje w zwiazku pracuja to wstyd, ze jedno pcha kase do skarpety na auto , a drugie zeby gdzies wyjsc musi bulic za wszystko ze swoich jestem kobieta, ale takie zachowanie dziewczyny bardzo mi sie nie podoba

Gość Nikt mnie nigdy nie Pokocha
Dziewczyna ma rację i pomysł na życie, i tyle:) jesli tego nie akceptujesz, to po co chcesz się z nią umawiać?

Gość daj sobie spokój chłopie
takie jak ona całe zycie na coś odkładaja, jak kupi auto, to bedzie składac na coś innego, a efekt jest taki , ze ty nic nie bedziesz miał bo wszystko wydasz na nia , a potem ci powie, ze jesteś niezaradny bo nic nie masz i kopnie cie w dupe oszczedzanie jest ok, pod warunkiem, ze jest zdrowe, a to w jej wykonaniu jest chore

Gość łuuukkaszzz
zmieniłą zdanie kupi forda Ka ca 12 tys 6 lub 5 letniego ..włąsnie mi zakomunikowała na gg:o