Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka251

wyprawka dla kotka whiskas

Polecane posty

Gość agnieszka251

widziałam reklamę, w której mówili, że na whiskas można odebrać wyprawkę dla kotka. jest ona darmowa? czy trzeba coś za to płacić? zamawiał może ktoś? bo tak się składa, że mam małego kotka :)

Gość kociarz pospolity
mam w domu 4 koty, ale nie wiem na czym polega wyprawka dla kotka :) naprawdę, chciałbym się dowiedzieć

Gość tak ja zamawialam
Tak, ja zamawiałam juz kilka razy i do psa i do kota i za każdym razem przychodzi oczywiście za darmo, tylko czasem trzeba długo czekać.

Gość agnieszka251
kociarz pospolity - to polega na tym, że jeśli masz kotka młodszego niż 6mc, to możesz wypełnić formularz i wysyłają Ci dla niego suchą karme whiskas, 4saszetki whiskas i buteleczke mleka whiskas :) tylko się właśnie zastanawiałam, czy nie trzeba za to płacić :) tak ja zamawialam - dzięki za odp :)

Gość kociarz pospolity
coś podobnego, a to dopiero, za darmo? szok! moje mają po 2 i 3 lata, na wyprawke za późno, poza tym myslę że to by się bardziej przydało dać dla schronisk dla kotków, one nic nie mają, a nie dla kotów które mają domy ale to moje zdanie

Gość agnieszka251
moze mam za darmo dlatego ze przespalam sie z wlascicielem firmy nie wiem

Gość spili
kociarz pospolity ----> :) RACJA

Gość Martttttttttttttttttttttttt
tak jest całkowicie za darmo:) ja tez zamawiałam.. i oczywiscie musisz potem potwierdzic jeszcze raz swoje dane , ale to tylko formalnosc

Gość agnieszka251
dzięki za wszystkie odp :) a ten podszyw mnie rozbawil ;p

Gość kociarz pospolity
to mi się kojarzy z wyłudzaniem przez bogatych paczek żywnościowych w caritasie :o a w schronisku bieda i koty wsuwają karmę z jedynki :o

Gość agnieszka251
kociarz pospolity - jak z wyłudzaniem, skoro oni sami je oferują? jest to jednorazowa wyprawka, która ma na celu zachęcenie do kupowania ich produktów. ostatnio w aptece do zakupionych leków, farmaceutka dała mi gratisowy błyszczyk do ust z firmy "pliva" czy jakoś tak (nie pamiętam dokładnie nazwy). też byś to uznał za wyłudzanie? no proszę cię.. jeśli dają coś za darmo i tym bardziej, reklamują to w tv, to nie ma żadnej mowy o wyłudzaniu. a jeśli któryś z opiekunów w schronisku byłby mądrzejszy i napisał do nich e-mail, to jestem pewna, że na pewno wysłali by też te wyprawki do schroniska. tylko, że zapewne żadnemu się nie chce

Gość kociarz pospolity
nie no ok, jestem przewrazliwiony na tym punkcie poprostu, byłem kilka razy w schronisku i to są złe wspomnienia, ale juz nie będę smędził, w sumie dobrze że urozmaica się życie kotom, zasługują na to

Ja zamówiłam dla pieska z pedigrre i dostałam wyprawke dla szczeniaka a po roku dla dorosłego psa i to całkiem za darmo

Gość neromporepewoi
ja zamowilam ta wyprawke czyba miesiac temu i nic mi nie przyszlo z tego whiskasa jeszcze..

Gość rtrtrtrt
mysle ze gdyby whiskas chciał to dałby cos kotom ze schroniska,a ta akcja ma na celu zachecanie włascicieli kotów do kupowania whiskasa

Gość koty smierdzą....
szczaja w domu. Tylko brudasy maja koty. Do tego sa wredne.:o

Gość ffgfggfgf
dostalam kiedys rowniez za darmo dla pieska karmy,miskie itp

Gość Nikotynamid
Za kilka dni minie trzeci miesiąc, jak po wysłaniu zgłoszenia czekam na tę przesyłkę od Whiskas. Infolinia uprzejmie informuje, że "ten numer z tego obszaru jest nieosiągalny". ...pewnie to dlatego, by co poniektórzy mogli dostawać darmową karmę za każdym zgłoszeniem. Mimo, że jest to oferta jednorazowa. :>

Gość Nikotynamid
Ekhm, moja powyższa odpowiedź... jest już nieaktualna :) Dziś otrzymałam karmę dla kotka w estetycznym, firmowym, fioletowym opakowaniu z tekturki. Zawartość dokładnie taka, jak miała być, wszystko w komplecie + praktyczny minifolderek. Mój kociak jest dość wybredny, jeśli chodzi o jedzenie, a produkty Whiskas bardzo mu smakują, więc jesteśmy - mój kot i ja - bardzo ukontentowani takim, zaskakującym nieco, obrotem sprawy :)

Gość gość
mozna odebrac wyprawke dla kota calkowicie za darmo nie klamie w tej wyprawce jest 7 saszetek whiskas i sucha karma

Gość gość
tylko,ze whiskas to nienajlepsza karma dla kota...

Gość gość
ciekawe jak, na ich str nic nie ma

Gość gość
Nienajlepsze,ale jak gratis to gratis :-D