Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Martttttttttttttttttttttttt

jak go poderwac??? pomocy

Polecane posty

jestem uczennica technikum weterynaryjnego i obecnie mam praktyki w lecznicy weterynaryjnej i jest tam jeden pracownik z kt贸rym czesto jezdze w teren i on mi sie bardzo podoba. jest odemnie dwa lata starszy wiec r贸znica jest znikoma... ale nie wiem jak zwr贸cic jego uwage na siebie, poniewaz jadac w teren nie moge ani sie 艂adnie ubrac ani umalowac... staram sie z nim rozmawiac i chyba nawet on mnie lubi.. czasem mam wrazenie ze nawet stara sie mnie poderwac ale to prawdopodobnie moje z艂udzenia, bo gdy jestem kims zaoroczona to na si艂e staram sie znalezc jakies argumenty potwierdzajace ze tamta osoba jest mna zainteresowana... bo np. to ze mnie smyrna艂 kilka razy nic nie znaczy jeszcze... wiec jak mam go soba zainteresowac?? dodam jeszcze ze mam na to juz tylko 3 tygodnie bo potem koncza mi sie praktyki ;(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zielona pi艂kakakakaaaa
zaproponuj mi ozp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 obci膮gnij mu

Udost臋pnij ten post

potrzebuje konkretnej rady a posty w stylu "obciagnij mu" sa smieszne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mcvbjcvbvc
jej zagadaj powiedz,ze ze znajomymi idziecie na piwko i czy sie dolaczy jak mu sie podobasz to pewnie sie zgodzi poza tym jestes kobieta nie wiem jak to sie robi? tu sie usmiechnij,to pokr臋膰 kosmykiem w艂os贸w, mrugnij oczkiem kokietuj!

Udost臋pnij ten post

ojjj usmiecham sie do niego i to czesto.. ale tez niechce wyjsc na natretna

Udost臋pnij ten post

i jeszcze dodam ze on kiedys uczy艂 sie w moje szkole ale wtedy ze soba nie znalismy sie, bo nie sposob znac wszystkich ludzi w szkole... i kurcze nie jestem pewna czy on nie ma dziewczyny, bo taki przystojny ch艂opak to az dziwne zeby nie mia艂 kogos

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 laska nie dzia艂aj na si艂臋
U艣miechaj si臋 ale nie b膮d藕 nachalna. Pod koniec praktyk daj mu sw贸j nr telefonu. Mo偶e on jest teraz speszony do ciebie rwa膰 bo to praktyka?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mcvbjcvbvc
zaproponuj spotkanie po pracy

Udost臋pnij ten post

konczymy prace po 21 zawsze a zaczynamy o 8 rano wiec nie ma zbytnio kiedy... a i jak smierdze krowami i inymi zwierzetami to nie zbyt pasuje mi podrywac go... kurcze a ciagle o nim mysle... ale jak sadzicie to ze m贸wi do mnie zdrobnia艂ym imieniem i zagaduje gdy siedze cicho, czasem smyrnie to cos znaczy?? bo jezdzi z nami jeszcze jeden pracownik i moze przy nim nie chce nic okazac??

Udost臋pnij ten post

Jeszcze pare rad dla ciebie opr贸cz u艣miechu oczywi艣cie. Rozmawiaj z nim du偶o du偶o!! Nie od razu pytaj czy ma dziewczyne ale np (skoro razem byliscie w szkole) pytaj o czasy w technikum, o studia, o prace. Tylko go nie atakuj pytaniami i nie gadaj sama ca艂y czas. Jak ju偶 si臋 rozmowa rozkreci to mozna dyskretnie sie dowiedziec czy ma dziewczyne, co robi w wolnym czasie. Je艣li sam nie zapyta cie o nr tel to ty zapytaj ale w ostatni dzie艅 praktyk!!!! M贸wie ci ze jemu pewnie jest g艂upio bo w koncu tak jakby jest twoim nauczycielem teraz.

Udost臋pnij ten post

To 偶e ci zdrabnia tz ze traktuje cie jak dziecko... tak samo z tym ze zagaduje. Albo moze po prostu ma taki styl. M贸wie ci ze jest mu g艂upio bo to praktyka. Pod koniec praktyk dzia艂aj (nr telefonu albo zaproszenie )

Udost臋pnij ten post

jak traktuje mnie jak dziecko to nie mam szans.... kurcze;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ghhggf
z艂ap go za jaja

Udost臋pnij ten post

a jak mam teraz postepowac?? zeby go przez ten miesiac nie zrazic??

Udost臋pnij ten post

No nie przekre艣laj wszystkiego. Mam koleg贸w kt贸rzy zdrabniaja jak im si臋 jaka艣 dziewczyna podoba. Sprawdzisz to jak pod koniec praktyk dasz mu sw贸j nr.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ghhggf
i mocno scisnij . Na pewno zwroci na ciebie uwage .

Udost臋pnij ten post

hmn... a moze sama mam wziasc od niego nr?? teraz ze niby jakbym cos chcia艂a z praktykami zwaizanego... kurcze jak czasem gdzies pisze sms a on sie pyta zawsze gdzie piszesz, to mu odpowiadam "do Ciebie" to sie wtedy usmiecha... a jak sie dowiedzia艂 ze pisze z jego kolega z klasy z czas贸w technikum to zrobi艂 dziwna mine i potem wypytywa艂 czemu z nim pisze, to mu opowiedzia艂am ze to m贸j przyjaciel i ze zawsze mi sie zwierza z problem贸w z dziewczyna itd...

Udost臋pnij ten post

Ale si臋 zazdro艣nice odezwa艂y :D:D:D:D z tym 艂apaniem i obci膮ganiem niez艂e :D U艣miech, sympatyczno艣膰 i bycie soba.

Udost臋pnij ten post

to we藕 teraz z tekstem: 偶ebym w koncu mog艂a napisa膰 do ciebie :D

Udost臋pnij ten post

postaram sie jakos od niego wydobyc ten nr...

Udost臋pnij ten post

mam zn贸w problem... bo wysz艂o tak ze posz艂am z tym ch艂opakiem do 艂ozka i on teraz traktuje mnie tak jak przed tem... a o tym co sie sta艂o to powiedzia艂 ze bedzie to nasz ma艂a s艂odka tajemnica.... co ja mam teraz zrobic??

Udost臋pnij ten post