Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martttttttttttttttttttttttt

jak go poderwac??? pomocy

Polecane posty

jestem uczennica technikum weterynaryjnego i obecnie mam praktyki w lecznicy weterynaryjnej i jest tam jeden pracownik z którym czesto jezdze w teren i on mi sie bardzo podoba. jest odemnie dwa lata starszy wiec róznica jest znikoma... ale nie wiem jak zwrócic jego uwage na siebie, poniewaz jadac w teren nie moge ani sie ładnie ubrac ani umalowac... staram sie z nim rozmawiac i chyba nawet on mnie lubi.. czasem mam wrazenie ze nawet stara sie mnie poderwac ale to prawdopodobnie moje złudzenia, bo gdy jestem kims zaoroczona to na siłe staram sie znalezc jakies argumenty potwierdzajace ze tamta osoba jest mna zainteresowana... bo np. to ze mnie smyrnał kilka razy nic nie znaczy jeszcze... wiec jak mam go soba zainteresowac?? dodam jeszcze ze mam na to juz tylko 3 tygodnie bo potem koncza mi sie praktyki ;(

Gość zielona piłkakakakaaaa
zaproponuj mi ozp

Gość obciągnij mu

potrzebuje konkretnej rady a posty w stylu "obciagnij mu" sa smieszne

Gość mcvbjcvbvc
jej zagadaj powiedz,ze ze znajomymi idziecie na piwko i czy sie dolaczy jak mu sie podobasz to pewnie sie zgodzi poza tym jestes kobieta nie wiem jak to sie robi? tu sie usmiechnij,to pokręć kosmykiem włosów, mrugnij oczkiem kokietuj!

ojjj usmiecham sie do niego i to czesto.. ale tez niechce wyjsc na natretna

i jeszcze dodam ze on kiedys uczył sie w moje szkole ale wtedy ze soba nie znalismy sie, bo nie sposob znac wszystkich ludzi w szkole... i kurcze nie jestem pewna czy on nie ma dziewczyny, bo taki przystojny chłopak to az dziwne zeby nie miał kogos

Gość laska nie działaj na siłę
Uśmiechaj się ale nie bądź nachalna. Pod koniec praktyk daj mu swój nr telefonu. Może on jest teraz speszony do ciebie rwać bo to praktyka?

Gość mcvbjcvbvc
zaproponuj spotkanie po pracy

konczymy prace po 21 zawsze a zaczynamy o 8 rano wiec nie ma zbytnio kiedy... a i jak smierdze krowami i inymi zwierzetami to nie zbyt pasuje mi podrywac go... kurcze a ciagle o nim mysle... ale jak sadzicie to ze mówi do mnie zdrobniałym imieniem i zagaduje gdy siedze cicho, czasem smyrnie to cos znaczy?? bo jezdzi z nami jeszcze jeden pracownik i moze przy nim nie chce nic okazac??

Jeszcze pare rad dla ciebie oprócz uśmiechu oczywiście. Rozmawiaj z nim dużo dużo!! Nie od razu pytaj czy ma dziewczyne ale np (skoro razem byliscie w szkole) pytaj o czasy w technikum, o studia, o prace. Tylko go nie atakuj pytaniami i nie gadaj sama cały czas. Jak już się rozmowa rozkreci to mozna dyskretnie sie dowiedziec czy ma dziewczyne, co robi w wolnym czasie. Jeśli sam nie zapyta cie o nr tel to ty zapytaj ale w ostatni dzień praktyk!!!! Mówie ci ze jemu pewnie jest głupio bo w koncu tak jakby jest twoim nauczycielem teraz.

To że ci zdrabnia tz ze traktuje cie jak dziecko... tak samo z tym ze zagaduje. Albo moze po prostu ma taki styl. Mówie ci ze jest mu głupio bo to praktyka. Pod koniec praktyk działaj (nr telefonu albo zaproszenie )

jak traktuje mnie jak dziecko to nie mam szans.... kurcze;/

Gość ghhggf
złap go za jaja

a jak mam teraz postepowac?? zeby go przez ten miesiac nie zrazic??

No nie przekreślaj wszystkiego. Mam kolegów którzy zdrabniaja jak im się jakaś dziewczyna podoba. Sprawdzisz to jak pod koniec praktyk dasz mu swój nr.

Gość ghhggf
i mocno scisnij . Na pewno zwroci na ciebie uwage .

hmn... a moze sama mam wziasc od niego nr?? teraz ze niby jakbym cos chciała z praktykami zwaizanego... kurcze jak czasem gdzies pisze sms a on sie pyta zawsze gdzie piszesz, to mu odpowiadam "do Ciebie" to sie wtedy usmiecha... a jak sie dowiedział ze pisze z jego kolega z klasy z czasów technikum to zrobił dziwna mine i potem wypytywał czemu z nim pisze, to mu opowiedziałam ze to mój przyjaciel i ze zawsze mi sie zwierza z problemów z dziewczyna itd...

Ale się zazdrośnice odezwały :D:D:D:D z tym łapaniem i obciąganiem niezłe :D Uśmiech, sympatyczność i bycie soba.

to weź teraz z tekstem: żebym w koncu mogła napisać do ciebie :D

postaram sie jakos od niego wydobyc ten nr...

mam znów problem... bo wyszło tak ze poszłam z tym chłopakiem do łozka i on teraz traktuje mnie tak jak przed tem... a o tym co sie stało to powiedział ze bedzie to nasz mała słodka tajemnica.... co ja mam teraz zrobic??