Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lizelotta z Konina

Dleczego nie lubimy Komorowskiego?

Polecane posty

Gość Lizelotta z Konina

:classic_cool:

Gość vcxvvxvvxvxc
Bo jest tchórzem, nie ma czystej przeszłości, charyzmy, nie umie przemawiać, nie jest wiarygodny, nie obchodzi go Polska. Na dokładkę wygląda jak burak i zabija zwierzęta.

Gość szympansica 86
Bo jest tylko klakierem tuska.

Gość za to że mimo że
był w opozycji tzn wolnosciowej po roku urzedowania w MON stanał po stronie postkomunistów zdradzając swoich dawnych kolegów i swoje ideały. Zaczą się przyjażnic z ludzmi co by rok wcześniej im ręki nie podał .

Poza tym, skoro popierają go naczelni debile RP (Niesołowski, Palikot) i wszelkiej maści profesorzy i doktorzy bez matury/wyższego wykształcenia, to wiadomo, że coś z nim musi być nie tak :classic_cool:

Chciałbym przypomnieć, że jako jedyny z PO głosował przeciw likwidacji WSI przesiąknietej ruską agenturą. Miał też swój udział w inwigilowaniu prawicy po 91r

Gość teraz w moskwie
komoroWSkI zaprzysiezony jest jak Poniatowski historia zatoczyla kolo przypominam o Poniatowskim Już 2 sierpnia 1762 Katarzyna II zapewniała Poniatowskiego, że wysyła do Polski hrabiego Keyserlinga, by uczynił Cię królem natychmiast po śmierci obecnego (Augusta III). wypisz wymaluj po smierci Kaczynskiego 7 września 1764, przy nielicznym udziale szlachty i zdecydowanym poparciu wojsk rosyjskich (7 tysięcy), w wyniku de facto zamachu stanu został wybrany królem Polski. Jego elekcję podpisało jedynie 5320 osób, co było w tym wypadku liczbą niezwykle niską. 13 września król zaprzysiągł pacta conventa przeczytajcie sobie zyciorys Poniatowskiego http://pl.wikipedia.org/wiki/Stanis%C5%82aw_August_Poniatowski jedyna nadzieja ze nikt na niego nie zaglosuje

tego cytatu tez nie może zabraknąć w takim wątku: "I powiem państwu tak, powiem w ten sposób: że w polskim interesie leży, żeby w wyniku współdziałania różnych i bardzo różnych sił politycznych w tej Unii Europejskiej zakopać Polskę aż po sam czubek głowy, zakopać razem z tym czakiem ułańskim, razem z czapką krakuską, z - kiedyś, swego czasu padło takie stwierdzenie - jedwabnym kapeluszem, a nawet z tymi moherowymi beretami też - też, a może przede wszystkim"

Gość Karolllkaa
Może to głupie, ale dla mnie to człowiek bez charyzmy, do tego wydaje się być niesympatyczny, zbyt dumny i poważny.

Program polityczny PO mi sie nie bardzo pdooba ;) A u PiSu nie podoba mi sie zakaz eutanazji) i aborcji (to jeszcze musze przemyslec ;) ) :)

Gość kapitan boombaa
co byscie zrobili jakbyscie się dowiedzieli , że waszs prezydent obrabia kiełbachy obcym ( rosja, ue ) ??

Gość a no to fakt
ryj jak trampek i sztywny jak jaja które są prawiczkami

Gość Płemieł Tusk
Płoszę Państwa To fołum mnie sie podoba duzo tutaj młodych osob z łóznych miast z Kłakowa, Włocławia, Tołunia ...

Gość kto go nie lubi
sondaze pokazują ze 60% społeczenstwa bedzie głosowało na Komora 30% na Kaczynskiego reszta na pozostalych :o

Gość Płemieł Tusk
na tej stłonie jest sondasz gdzie wygływa Jałek Kaczynski http://www.fakt.pl/ jestem tym mocno zaniepokojony wiec wysłałem Błonka Komołowskiego do Moskwy po wskazowki

Gość gdyż ponieważ
upss, nie udało się zdążyc przed zaślepką, ona zrobi z wami porządek.