Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dawidddddddddddddd

Kobiety uwiezcie ze chudosc Nam sie nie podoba!!

Polecane posty

Gość Dawidddddddddddddd

Zauwazylem ze coraz wiecej dziewczyn, kobiet jest strasznie chuda Po co wy sie tak odchudzacie przeciez to nie wyglada ładnie kobieta musi miec ksztalty z przodu i z tułu Wiekszosc faceto lubi takie kobiety.Nie wiem czy to przez media ktory wykreowal kult chudosci . IDEAL KOBIETY to na pewno nie ideal z wybiegu!

my - kobiety - to wiemy :) to nieletnie, tudzież letnie, ale niedojrzałe nie mają o tym pojęcia :)

Gość a niektóre dojrzałe
chorujace na nadczynnośc nie maja wyboru:(

Dawiddddddddd a nam kobietom nie podobają się faceci nie znając podstawowych zasad ortografii!!!

"my - kobiety - to wiemy to nieletnie, tudzież letnie, ale niedojrzałe nie mają o tym pojęcia " To, że masz ogromną dupę nie czyni cię kobietą :)

Gość Dawidddddddddddddd
smerfetka a Wy kobiety nigdy nie robicie bledow?

a Ciebie Szopenowa anoreksja czyni kobieta? Uderz w stol a nozyce sie odezwa,nie znasz nie widzialas a zabierasz glos w zaocznej ocenie kogos.

Gość gdyż ponieważ
co zatem czyni cię kobietą, szopenowa

Gość den piraza.
Dawid - mam 20 kg nadwagi.Jak mnie przygarniesz i bedziesz kochal te zwaly tluszczu to z checia skoncze z dietami :D Wiec jak bedzie?

Gość amelieeeeee
A nas kobiet nie powinno obchodzić co lubią faceci, ja osobiście mam to gdzieś. Jesli któras czuje się dobrze chudo, to niech się odchudza. Jeśli jakas woli być pulchna niech i taka będzie. Jesli jakas ma problemy zdrowotne wymuszające chudość lub nadwage - prosze bardzo. Czy aby warto się przejmować tym, co lubią faceci? Nie rozbawiajcie mnie...

Gość amelieeeeee
btw autorowi prawdopodobnie się wydaje, że kobiety się kierują zdaniem mężczyzn gdy decydują, czy chcą się odchudzac itp. Nic bardziej mylnego! Autorze - kobiety maja to gdzieś! One chca się podobac sobie, bo to jest najważniejsze!:)

Gość upppupppp
hmmm

"One chca się podobac sobie, bo to jest najważniejsze!:)" Bzdura :) Chcą podążać za wizerunkiem kreowanym w mediach. "Nie chcesz, żeby widzieli w Tobie tłustą świnkę albo grubego hipopotama?" 🖐️