Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaaaa

chce wrocic z rodzina z Anglii do Polski

Polecane posty

Gość nie wraacaj ...
zarobki ponad 2000 zl w bielku-bialej buahahha ...

Gość taaa anglia to piękny kraj
dopiero po trzech latach szorowania garów było cie na chleb stać?

Gość pytajacaaaa
zreszta co myślisz że wrocisz z Anglii i będziesz rozchwytywana? mam nadzieje ze przez przyjaciol tak;))

Gość 987654321
taaa anglia to piekny kraj- nie zachowuj sie jak prymityw jesli mozesz.

Gość pytajacaaaa
dopiero po trzech latach szorowania garów było cie na chleb stać? pracuje na stacji benzynowej;)) tutaj nie ma garow;))

Gość yacoub
wiesz Polacy w kraju nic nie rozumieja,sa tak wyeksploatowani psychicznie i fizycznie wyscigiem szczurow ze traca czlowieczestwo

Gość pytajacaaaa
taaa anglia to piekny kraj- nie zachowuj sie jak prymityw jesli mozesz. nie rozumiem ;))

Gość autorko ja szukam pracy
biurowej w okolicach katowic i dupa ;/ Jak jest to proponuja najnizsza krajowa. Nie chce duzo zarabiać bo tylko 1500 zl do reki, ale to niestety za duzo w tym kraju ;/ Bylam w bankach, nawet w firmach ubezpieczeniowych i wszedzie daja najnizsza krajowa ;/

Gość yacoub
popatrz na te wpisy,do nich chcesz wracac?przeciez oni ci w lyzce wody utopia,nie warto,poczekaj jeszcze

Gość pytajacaaaa
normalnie w szoku jestem co na niektore wpisy, ale z wpisow wynika ze Bytom to dalej dno..

Gość yacoub
Miliony funtow trafia co rok do Polski,oni sobie z teo nie zdaja sprawy,ze Polak zarabia tu a wydaje w Polsce,ech o czym tu gadac

Gość vhjbbhbivhibvivivvi
Patrząc na moich znajomych to każdy kto był połapany i ogarnięty świetnie sobie radzi w Polsce. A ci co mieli problemy ze szkołą, pracą i poprostu byli nieudacznikami pojechali szukać pracy w U K. Niektórzy bardzo szybko wrócili a ci co zostali piastują zajebiste funkcje w halach produkcyjnych albo nalewaja paliwo na stacji benzynowej.

Gość pytajacaaaa
yacoub brakuje mi znajomych ,kolezanki na babskie zakupy . moje dzieci tez juz nie male . a do dupy to wszystko

Gość yacoub
Uwierz mi ze jesli kazdemu z nich zaoferowalabys prce na slawnym zmywaku za 900 plus dotacje do mieszkania,plus dotacje do wyplaty,plus zasilek rodzinny to jakies 1600 funtow razem przy jednym dziecku to oni by tu jutro byli

Gość pytajacaaaa
vhjbbhbivhibvivivvi nie bierz wiecej bo ci chyba to szkodzi,,

Gość powiem ci tak jak ktoś tam
wyżej. Zależy kim jesteś z zawodu. Jak jesteś inżynierem elektroniki czy informatyki albo czegoś takiego to masz prace bez prolemu, i to całkiem dobrą. Gorzej z innymi zawodami. Aha i tu mówię o katowicach bo jestem z katowic.

Gość yacoub
Mi tez brakuje babskich posiadowek,zakupow,plotek ale to jest cena jaka placimy za ten wybor

Gość pytajacaaaa
zeby wyjechac z kraju trzeba miec ,,Jaja,, zeby z rodzina podwojne;)) a zeby sie tutaj ustawic twarda dupe.

Gość podsumowujac
życie na emigracji jest ciężkie, ale w PL przerażające- już nawet nie to, że bezrobocie czy kasy brak, tylko wśród takich rodaków bez kultury co by ci oczy za kasę wydziobali

Gość stary cieć
Jeżeli komus sie nie podobalo w Polsce i olał ojczyzne to powinien teraz siedzieć na tyłku w kraju do którego wyemigrował. A jeżeli chce wrócić do Polski to nie jako polak tylko jak jakis jebany uchodźca bez żadnych praw. Powinien być traktowany tak samo jak jakiś Rumun albo wietnamczyk

Gość echchcheeeee
nie rozumiem ludzi ktorxzy chca wracac do tej polskiej dziury przeciez tu nie ma zadnej przyszlosci:o

Gość pytajacaaaa
A jakis przedstawiciel Handlowy cos w tym kierunku?

Gość yacoub
Najwiekszym problemem Polaka tu jest mierna znajomosc j.angielskiego,i co z tego e pan inzynier jak on 2 zdania po angielsku,ludzie tu nie chodzi o wyksztalcenie ogolne ale o znajomosc jezykow obcych.

Gość NIE WRACAJ NIE WRACAJ

Gość yacoub
pytjace,zrob jakis fajny kurs,angielski juz pewnie znasz,i dopiero wracaj

Gość stary cieć
Jeśłi chodzi o języki to jeszcze inny temat. Kilka dni temu jakiś Angol pytał mnie jak dotrzeć do Placu Zamkowego. Odpowiedziałem mu oczywiście po polsku bo nie widze powodu żeby robic to w innym języku. Jak ja pojade do niego to on tez mi po mojemu nie wyjaśni tylko po swojemu

Gość yacoub
ja jestem z Warszawy,tu chba troche latwiej,a co do twardej dupy i jaj to prawda

Gość pytajacaaaa
echchcheeeee nie rozumiem ludzi ktorxzy chca wracac do tej polskiej dziury przeciez tu nie ma zadnej przyszlosci . za granica jest przyszlosc jak jestes mloda znasz jezyk to ruszaj;)) ale mnie i tak ciagnie do Bytomia.

Gość yacoub
Mam nadzieje pytajaca kobietko ze Ci sie oczy troche otworzyly

Gość a te zgryzliwe wypowiedzi
to od tych, co im się wyjechać nie udało