Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika z mielccaaa

Jak zmobilizowac faceta do pomocy.

Polecane posty

Gość monika z mielccaaa

Moj facet jest jakis ciezki typ.Niewiem jak mam do niego dotrzec zeby mi pomogl.A dokladnie potrzebuje zeby zawiesil mi rolety w oknach.Potrzebna wiertarka ale ja nie mam.Dzis nocowal u mnie.Mowie mu czy pomoze mi zwiesic rolety.ODP.ze tak.Ze przyjedzie po poludniu i zawiesi.Ok.Przed chiwlka przyjechal do mnie doslownie na chwilke.Wzial tylko jakies kolumny do samochodu ktore u mnie kiedys zostawil.I jedzie podloczyc do siebie i potem przyjedzie.Nic nie wspomnial o roletach.Wiec napisalam do niego sms " Miales mi pomoc z roletami".Nie odp. nic. Jak mam na niego wplynoc zeby cos zrobil jak go o to poprosze?

Gość monika z mielccaaa
Jakies pomysly?

Gość kurczeniewiemm
nie wiem ja bym poprosiła raz a za drugim razem bym zadzwoniła do kolegi jakiegoś przystojnego żeby przyszedł i mi pomógł. To wtedy mój chłopak juz nigdy by mi nie odmówił pomocy

Gość amelieeeeee
po 1 - wpłynĄć, po 2 - w ogóle nie rozumiem problemu, po co Ty chcesz WPŁYWAĆ! Po prostu jak jest u Ciebie, to mówisz mu, że potrzebujesz zawiesić rolety, sama sobie w tym nie poradzisz! Matko, jesli nie chce pomóc, to gratuluje wybranka. Wiekszośc facetów z przyjemnościa pomogłaby kobiecie, chocby i tylko po to, aby udowodnić, jacy sa męscy oraz pomocni. A skoro musisz się głwić i wpływać na swojego... to współczuję. Ew. powiedz, ze rolety sa konieczne, bo sądziedzi widza co robicie w łózku. Albo rolety, albo szlaban na sex;)

Gość dtyuiop;l,mndet6789iopl;.,m
ipp