Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szmaragdowa_wiewiórka

FANI KINGA ŁĄCZMY SIĘ !

Polecane posty

Czy znajdzie się tu ktoś jeszcze zafascynowany twórczością Stephena Kinga? Czytam jego książki od lat, zarówno te pierwsze jak i zupełnie nowe zapierają mi dech w piersiach i często kończy się tak, że w nocy boję się aż iść do kuchni po szklankę wody, zaś uraz do piwnic i kanałów mam przez Pennywise'a do dziś :D Halo halo, książkomaniacy, odezwijcie się,p pogadamy o naszej obsesji!

Uwielbiam jego książki, żałuję tylko, że jego zbiór genialnych i świetnych opowiadań przeszedł prawie bez echa nawet wśród fanów, nazywał się "Wszystko jest względne - 13 mrocznych opowieści" :[

widać, że kurwiszcza z kafeterii czytają tylko "Claudie" i "Joy", gdzie z Kingiem na kafeterie... Żenada kafeterianki, żenada.

Hmmm jak dla mnie "Wszystko jest względne" było baaardzo cienkie jak na jego twórczość i średnio mnie ekscytowało, za to z tych nowszych "Komórką" na przykład byłam oczarowana, przywróciła mi wiarę w to, że Stephen nadal jest w świetnej formie i nie stracił tego "czegoś" co sprawia, że po przeczytaniu "To", "Lśnienia" i kilku innych pozycji bałam się zajrzeć pod łóżko bądź właśnie zejść do piwnicy. Aczkolwiek nadal moim faworytem od lat pozostaje "Wielki marsz"...