Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaczka.....

jak to rozumiec ???

Polecane posty

Gość aniaczka.....

jestem z chłopakiem kilka mieśiięcy. Wczoraj poszliśmy na imprezę....strasznie się wstawiłam. Gdy wszyscy poszli zostaliśmy tylko my i moja koleżanka. Jesteśmy przyjaciółkami od dawna... i tego wieczoru obie byłysmy pijane. Leżałysmy na łóżku i zaczełyśmy się wygłupiac że niby się seximy ?(ale w ubraniach) zaczełyśmy się masowa po piersiach (dla żartów) i chichotac....nagle mój chłopak podszedł do nas i połozył się obok nas na łóżku.... zobaczłam że jego penis ...jakby to powiedziec sterczał w spodniach...... Poczułam się beznadziejnie i nie wiem co mam zrobic.. Zjednej strony sama to sprowokowałam ale gdybym tego nie powstrzymała to bóg wie do czego mogłoby dojśc.... mówi że mnie kocha tylko podniecił się bo zobaczył dwie hot girl w takiej sytuacji ale.....nie wiem co myślec??? pomocy

Gość homie
każdy facet się podnieca jak widzi dwie baby w akcji, wyluzuj :classic_cool:

Gość chipsy lays
jakas jebnieta jestes to chyba normalne ze mu ustal a co mial niby zrobic? zatanczyc mu w spodniach?

Gość kobieta kwadrat
powody do zmartwień to byś miała jakby mu nie stał w ogóle 🖐️

Gość aniaczka.....
to nie o to chodzi czy sie podniecił czy nie ale o tyo co on myślał - boję się że w myślach chciał pieprzyc moją koleżankę....

Gość paracetamol
od razu widac ze chciał!!!! To jest oczywiste!!! Facet może nie szuka okazji ale jej nie przepuszcza!!!!!

Gość starsza gimnazjalistka
kurde ja miałam taką sytuacje ale to był mojego chłopaka kolega... Piliśmy a potem ktoś dla głupoty podał propozycje by grac w butelkę.... całowałam się z jezyczkiem z jego kolegą. Mój chłopak który stwierdziłże chce grac i że no problem zerwał ze mna po tym. Git nie???

Gość kami_20
wszyscy faceci to jeden hujjj... ja jestem z chłopakiem już ponad 5 lat i też tak dla zartów jak leżeliśmy na lóżku podpytywałam sie czy by chciał trójkąt z taką moja barddzo ładna kolezanką... a on że nie no co Ty... ale go zaczełam namawiać i sie ZGODZIŁ!!!!! jak sie obraziłam to zaczą kłamać ze on tez zartował... ale napewno by na to poszedł;/ ale zaklina sie że kocha mnie PONAD swoje życie;/ poprostu taka męska natura...