Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa788219223

czy po 3 dniach od zapłodnienia mogą być już oznaki ciąży?

Polecane posty

Gość wredna sroka
nowa ja nie wiem nad czym ty sie zastanawiasz skoro nie dostalas okresu w terminie to radze Ci powtorzyc test juz wczesniej pisalam ze mojej przyjaciolce dwa pierwsz testy wyszly negatywnie, dopiero 3 wykryl ciaze

Gość smerfetkaaaaaaaa
idź na bete i wszystko będzie jasne

Gość 26 dzien cyklu
kurcze, a w uk sie ie da bety zrobic :( ;(

sluchajcie ale jak bete...normalnie do laboratorium isc i poweidziec ze chce badanie beta hcg? jak to jest...dzis kupie testy dwa z roznych firm- pre test. i jutro rano zrobie jak nie pojawi sie miesiaczka.

tak normalnie idziesz do laboratorium, do pan w rejestracji i mowisz ze checsz zrobic badanie beta hcg. Pani prosi o dowod (bo to platne badanie), wystawia rachunek, placisz, idziesz z pania do zabiegowego i tyle... pozniej czekasz... ja wyniki mialam tego samego dnia wieczorem...

zrobilam testy dwa, jeden wczoraj rano i drugi dzis rano i oba negatywne...@ dalej nie widac a brzuch mnie pobolewa tak chwilowo jak na @... nie wiem juz co robic i od czego nie mam @. nie mam zadnych stresow ani chorob...a jednak nie przychodzi ten okres...:/

Gość ewilan
Witam, do autorki postu: czy byłaś wtedy w ciąży , jak to pisałaś w 2010? czy to jednak złe oznaki były?

Gość gość
tak, to była ciąża. urojona :)

Gość gość
No wlasnie bylas w tej ciazy????????

Gość patipatipati
Witam mam pytanie kochalam się z chłopakiem i doszedł że mnie ale 2godz po stosunku dostałam okresu czy to możliwe żebym zaszła w ciążę bardzo bysmy chcieli dodam że cały czas boli mnie dolną część brzucha ale to nie do wytrzymania nigdy tak nie miałam podczas okresu

Gość gość
Przed okresem 2 godz to chyba nie ma szans chociaż cuda się zdarzają bo naprawdę byłby to cud

Gość gość
jezu, chce miec dziecko, a nawet nie wie, kiedy ma dni plodne :O

Gość patipatipati
Przepraszam cię ją mam miesiączki nie regularne i trudno wyliczyć dni płodne u mnie dlatego pytam i proszę mnie nie obrazac... Poto jest forum żeby pytac

Gość gość
a jak długie masz cykle od ilu do ilu dni?

Gość gość
dni płodnych się nie wylicza tylko obserwuje na podstawie śluzu temperatury i szyjki. Można to robić nawet przy nieregularnych cyklach.

Gość gość
Witam. czy po 3 dniach od przypuszczalnego zapłodnienia mogę mieć objawy takie jak zgaga (której nigdy nie miałam) a także dziwne przelewanie w brzuchu???

Gość gość
Nie, to niemożliwe. 3 dni od stosunku możesz mieć jakieś objawy zapłodnienia - przede wszystkim bardzo dużą ilość śluzu. Po tygodniu możesz czuć kłucia w jajniku, ewentualnie możesz dostać lekkiego plamienia. Będą to oznaki implantacji. Dopiero po prawidłowej implantacji (10 - 14 dni po stosunku) możesz spodziewać się oznak ciąży, mdłości, nadwrażliwośc****ersi itd.