Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnimagni28

Licznik gazu na karte w UK

Polecane posty

Hej! Mam problem z licznikiem gazu.Gaz jest na karte (niestety) tygodniowo doladowuje 20 to dla mnie kolosalne kwoty! Kontaktowalam sie z moim dostawca ale oni tylko mi przyslali nowa karte i spisali biezacy stan licznika-wszycho a ja place i placze. Nie dziwil by mnie fakt ze kwota ok 20 tygodniowo jest wysoka gdybym naprawde uzywala duzo tego gazu,ale ja juz nawet nie wlaczam ogrzewania(!) rano tylko na ok.20 minut a kolejne zuzycie gazu jest tylko w trakcie gdy gotuje obiad i wieczorny prysznic lub mycie w miseczce:) Slyszalam ze mozna "jakos" pomnozyc kredyt na karcie wiecie jak to zrobic?Pomozcie!

cos jest nie tak z twoim licznkiem i to na 100 procent ja tez mam na karte i płace 20 funtów za gaz tygodnoiwo ale codziennie np zima ogrzewałam mieszkanie przez około 14 godzin i gotowanie plus pieczenie itd usisz sprwae wyjasnic teraz płace około 10 funtów tygodniowo z tym ze duzo pieke w piekarniku

Gość Wolvfram
że tak zapytam, czy nie kombinowałaś przypadkiem z tym licznikiem kładąc obok licznika 'słynny magnez' ?

Hej! Dzieki za odpowiedzi. Wlasnie chodzi o to ze ja mieszkam w tym domu 4 tydzien i tak naprawde to nie mialam zielonego pojecia jakie sa kwoty za gaz na karte bo zawsze mialam rachunki!Przy liczniku nic nie robilismy,z wyjatkiem faktu ze zglosilismy do British Gas ze jestesmy nowymi mieszkancami podalismy aktualny stan licznikow i przyslali nam nowy kluczyk i karte.Zastanawiam sie teraz dlaczego agentka w ubieglym tygodniu dzwonila do mnie by spytac sie czy jestesmy zadowoleni z oplat za gaz i prad...moze faktycznie cos jest nie tak.A jesli jest,to z kim mam sie teraz kontaktowac,z British Gas czy dzwonic do agencji??We czwartek popoludniu ladowalam karte za 20 dzis patrze jest 8.40-chyba dostane furii!!!!Pomozcie!

zgłos tam i tam musza wam wymienic bo to jest przegiecie ja wydaje 20 funtów na 2 tygodnie jak pisałam przy grzaniu przez 14 godzin zima zgłaszaj bo rachunki was zjedzą

tak samo za prad 10 funtów tygodniwo jak załaduje to moge cały dzien tv oglądac kompa wszelkie oswietlenia no i prysznic i wde w łazience mam na podgrzewacze codziennie 3 odoby sie kapia

Abraja dzieki serdeczne!Nawet nie wiesz jak mi pomoglas! Jak czytam ze Ty kurcze grzejesz 14 godzin dziennie i wowczas za tydzien Ci wychodzi 20,to wyobraz sobie ze ja wlaczam rano ogrzewanie na okolo 10 do 20 minut i wieczorem na taki sam czas-przed kapiela a w dzien gaz zuzywam tylko gdy gotuje obiad-i masz.Ale sobie zamienilam mieszkanie...dobrze ze jest w miare cieplo,gdyby to byla zima kwota chyba by sie potroila!Jeszcze raz wielkie dzieki!

A z pradem chyba jest ok.Odkad sie wprowdzilismy 4 tygodnie temu zuzylismy 20-to nieduzo;)

fakt mało ja mam w n power z skąd jestes?

Z tego co mi wiadomo Npower jest jednym z drozszych suplierow,zarowno na karte jak i rachunki.Mieszkam w Manchesterze

Gość gość
Tez sie martwie place 10 funtow na dzien bojler ponoc dobry

Gość gość
10 funtow na dzien I 15 stopni ustawiona temperatura.Boiler ponoc dobry pomocy