Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karol___24___ wierny

Dlaczego ludzie ZDRADZAJĄ ??????????????????????????????????????????

Polecane posty

nawiazywalam do wypowiedzi o swiezosci, ze jak ktos potrzebuje :swiezosci: tzn ze juz sie wypalilo ,i wtedy najlepiej odejsc

ja bym nie zdradzil a poza tym mnie nawet jedna nie chce a co mowic o innych

dominik-nie wiem jakie Ty kobiety poznales na swojej drodze ze tak piszesz.ze każda kłamie???

Gość Usia 37
perlista:D Fajna fotka:P

Gość cheaters
dziwne, szczęśliwy człowiek zatrzymuje się tam gdzie jego szczęście, nieszczęśliwy musi szukać dalej

Gość sprawdzwiernosc
Jezeli podejrzewasz partnera o zdrade, skorzystaj w pomocy Testerów Wierności sprawdzwiernosc.pl

Gość sssssssssssssssseeee
BO CZŁOWIEK A ZWŁASZCZA MĘŻCZYZNA NIE JEST STWORZONY DO BYCIA Z JEDNĄ KOBIETĄ. BO BYCIE Z JEDNĄ KOBIETĄ I ŚLUB TO WYMYSŁ CZŁOWIEKA. A MĘŻCZYZNA JEST STWORZONY TYLKO DO ZAPŁODNIENIA KOBIETY, A POTEM FAKTYCZNIE JAK TO W NATURZE BYWA ZACZYNA MU SIĘ NUDZIĆ I SZUKA DALEJ... A CZY WIDZIAŁ KTOŚ ABY U ZWIERZĄT,JAKIEŚ ZWIERZĘTA BRAŁY ŚLUB I CAŁE ŻYCIE SIEDZIAŁY RAZEM,,,

Gość noicooooo
a ja mam kochaneczke jak marzenie , spotykamy sie tylko kilka razy w roku , natomiast telefony, sms-y prawie codziennie. żonke szanuje i nie zamierzam jej opuścic zreszta moja kochaneczka tez ma fajnego męża.

Gość OLA. WU
Moim zdaniem nie zdradziłby ktos, kto by tak NAPRAWDĘ kochał tego kogos z kim jest. To bzdura z tą swiezoscią, urozmaiceniami, przeciez dla osoby, którą naprawde sie kocha zrobi sie wszystko, wiec o krzywdzeniu nie ma mowy. A zdradą sie krzywdzi najbardziej. Czyli sie nie kocha tej osoby, ludzie sobie wmawiają,ze kochają. Ile jest głu[pich romansów, zaczynają od "czystego" układu a koncza na wielkiej miłosci-nagle przestali kochac tamta osobę? To zyli jakąs pseudomiłoscą. No chyba,ze mówimy o osobach dla których seks jest najwazniejszy, wtedy dojdzie to okładu: zdradzam kochanka.

Gość cheaters
człowieka od zwierząt odróżnia rozum kobiety są nie są stworzone do tego aby przez lata stać przy garach, prac coraz szersze gacie, zbierac z podłogi śmierdzące skarpety, a jednak choć pragną miłości, czułości i romantyzmu w życiu, często trwają wiernie przy swoich partnerach, bo wybrały ich na dobre i na złe

Gość noicooooo
ehh co wy wiecie o życiu!

Gość cheaters
może wiemy, ale nie to czego ty oczekujesz

cheaters-to cierpiętnice jakieś, choć pragną miłości itp. to nadal trwają przy partnerach, którzy im tego nie dają?!

Gość cheaters
five oclock może i cierpiętnice, nie wnikam, ale wkurza mnie teoria,ze męzczyżni tacy biedni bo natura itp. Kazdy w życiu chce miec dobrze i przyjemnie, ale bycie razem to nie bajka, i kobiety i mężczyżni muszą poskramiać swoje ja, bo tak ktoś to wymyslił. Kobiety też porzucają domy, mężów i nawet dzieci dla odrobiny czułości i romantycznych chwil, wcale nie są inne, więc nie mówmy,ze mężczyznie jest trudniej bo on stworzony do zapładniania,a kobieta to niby do czego stworzona, do garów? podtrzymuję to co napisałam wyzej

zacznijmy od tego ze nikt niczego nie musi,jak ktos uwielbia nowosci,to niech sie z nikim nie wiaze na dluzej

lubisz lody...:P ;) dobrze się odżywiasz... ;) bardzo zgrane nogi 👄 ;)

Gość MADZIA27 dla TK
bo to zwykłe zera jedno szambo wrzucić ich i utopić

Gość cheaters
moze nie, mój tekst dotyczył tego co napisał sssssseee, nie bronię kobiet, daleko mi do feminizmu, tylko nie lubię jak się faceci głupio tłumaczą, a co do nas kobiet, to pewnie mnóstwo takich cierpietnic na świecie,co to nie maja gdzie pójść