Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dded

Dziecko Szwagierki!! Życiowy problem!

Polecane posty

Gość dded

Mieszkamy z mężem u teściów, siostra męża została eksmitowana ze swojego mieszkania, teraz ma się do nas wprowadzić. Jeszcze szykują się przygotowania do komuni dla dziecka, która odbędzie się w domu teściów. Prosze poradźcie coś, teraz jak szwagierka się wprowadzi będzie mniej miejsca. Ona z dzieckiem, ja z mężem i piątką dzieci oraz jeszcze starsze rodzeństwo męża i teściowie. A w domu jest tylko 7 pokoi. Jak my się wszyscy pomieścimy. My z mężem mamy razem 1500 złotych, szwagierka zarabia 1200 starsze rodzeństwo męża też marne grosze. Teraz teściowie będą do nas wszystkich dokładać.

Gość czas najwyzszy przestac
robic dzieci i ruszyc dupe do pracy :P

Gość o ja nie moge..........
robicie sobie z domu tesciow hotel..jeszcze sie maja do was dokladac ...bez przesady! ile wy zarabiacie ze macie razem z mezem 1500 zl? przeciez najnizsza krajowa wynosi na reke 918 zl...to chyba x 2 daje wiecej niz 1500 prawda?

Gość dded
Ale ja pracuje, tylko mało zarabiam, mąż również.

Gość dded
Mąż zarabia 800 zł, ja 700. Teraz jak szwagierka się do nas wprowadzi to w domu zrobi się jeszcze bardziej ciasno niż jest. A teściowie też wydają pieniądze na komunie dla jej dziecka. Nie wiem nawet z jakiej racji.

Gość juikuiiiiiiiii
jaja sobie robisz? zarabiasz 700 złotych i nic nie robisz by to zmienic???

ale jak mozna robic 5 dzieci zarabiajac we dwoje 1500zl??? przy waszej 5 to dziecko szwagierki duzej roznicy nie robi :P

Gość z takiej racji ze to rodzina
taka sama jak ty. jak ci ciasno to sie wyprowadz. nie trzeba bylo sie tyle ruchac, skoro nie umiesz utrzymac 🖐️

"A teściowie też wydają pieniądze na komunie dla jej dziecka. Nie wiem nawet z jakiej racji." nie no umarlam po prostu :) z takiej ze to kasa tesciow i moga robic co im sie podoba, dziwie sie ze wam pomagaja, w koncu kosztujecie ich 5 razy wiecej (lub 7x zalezy jak na to patrzec)

Gość dded
Robi, po będzie mniej miejsca w domu-to raz, a dwa to teściowie też będą zmuszeni wydawać więcej pieniędzy. Z tą komunią która się jutro odbędzie już przesadzili, wydali na to swoje pieniądze a mnie powiedzieli bym się tym nie interesowała na co oni wydają.

Gość juikuiiiiiiiii
błagam.. z czego wy żyjecie.. za co dzieci ubieracie..

Gość aaaaaaaaaaaaaaa25
niezła prowokacja:)

Gość dded
Głównie to żyjemy z pieniędzy teściów. Podobnie starsze rodzeństwo męża-chociaż uważam że oni mogliby idź już na swoje. A teraz w dodatku szwagierka przyjdzie do nas mieszkać, jej syn też będzie okupował pokój moich synków. Czuje strach przedtym wszystkim.

Gość dfasasf
von do pracy :D

Gość zamiatasz ulice? zamiast
ruszyć dupę do lepszej pracy to ty robisz kolejne bachory,żyjesz za pieniądze teściów i jeszcze ujadasz że twoi synowie podzielą z kimś pokój ,no kurwa żenada

Gość niezla patologia
zyjecie w melinie. Co za roznica czy jeszcze 2 osoby wiecej, czy mniej :P

Gość dded
A wiecie co to znaczy wychowywać piątke dzieci? Jeszcze na dodatek najmłodsze dziecko ma 3 lata, dzieci są i trzeba je wychować, wykarmić, wykształcić. Zależy mi na ich szczęściu, mieszkamy w małym miasteczku i ciężko o dobrą prace.

Gość masz dwie ręce masz dwie nogi
znajdź sobie dodatkową prace:)

Gość krysia poniedziałek
Współczuję ci że masz tyle dzieci. Nas też w domu było pięcioro to wiem że jest cieżko, wrzaski non stop i ciągła bieda. Pocieszę cię że jak tamta się wprowadzi z tym dzieckiem to starsze rodzeństwo twego męża będzie miało dość i się pokolei powynoszą z tego domu. Uważaj tylko żeby tamta z tym dzieckiem nie zwędziła tego waszego domu, bo wam się należy bo macie 5 dzieci.

patologia jakaś ,zróbcie se jeszcze z 2 dzieci ,będzie wesoło :-o