Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAJUUUUUUUUUUUS

FRYZURA jaka mi pasuje ?

Polecane posty

Gość KAJUUUUUUUUUUUS

:) bo nie wiem co mam z tymi moimi nieszczesnymi wlosami zrobic :) prosze o rady :) zaraz dodam zdjecie :)

Gość Wolvfram
fotka z komórki nie jest najlepszej jakości ale jesteś ładną dziewczyną z 'dużymi' chyba niebieskimi oczętami , trudno określić, czy jesteś prawdziwą blondynką , czy masz jakieś dziwne pasemka , zobacz , że prawdziwych blondynek jest coraz mniej a Tobie natura podarowała raczej jasną karnację , więc moim zdaniem nie idź w kierunku ciemnych włosów , raczej w blond i włosy rozłożone puszyście na dwie strony z małą grzywką , przedziałek po środku ale tak aby nie był widoczny i włosy czym dłuższe tym ładniejsze, powodzenia :)

Gość proxy nic nie daje
Myślę, że kolor włosów jest odpowiedni, ale mam radę. Nie maluj tak oczu tą czarną krechą

Gość dokładnie te oczy sa
za ostre , rzucają sie cholernie , nie maluj czarną

Gość Usia 37
kredka jest koszmarna poza tym jej nie roztarłaś:o nie rozumie dlaczego taka ładna dziewczyna tak brzydko sie pomalowała?:)

Gość KAJUUUUUUUUUUUS
dziekuje za rady napewno skorzystam :) mam blond pasemka ale pragne wrocic do swojego naturalnego koloru ( ciemny blond ) zastanawiam sie czy nie obciac sie na boba ??

Gość no ja nie mogeee
Kurwa USIA dziewczyna sie pyta Jaka fryzura mi pasuje, a ty jej mowisz ze kredki nie roztarla, wypierdalaj!

Gość czuje wiosne
Jesteś typem urody ---> Lato Pasuja Ci zimne kolory, delikatnie zmieniłabym ten kolor na bardziej naturalny, ciemniejszy blond Myślę, że nie powinnaś obrysowywać oczu czarną kredką ; )

Gość KAJUUUUUUUUUUUS
Usia ten drugi makijaz jest bardzo fajny :)

Gość Usia 37
no ja nie mogeee to tylko rada:o Daj fote to też ci podpowiem bo pewnie wyglądasz jak jaszczura🖐️zjebie:D:D:D:D

Gość KAJUUUUUUUUUUUS
wlasnie mam zamiar wrocic do naturalnego koloru :)) ale to troszke potrwa niestety ;(

Gość Usia 37
KAJUUUUUUUUUUUS Ta dziewczyna na snobce robi makijaże ale na youtube znajdziesz też jej stepy jest genialna jesli chodzi o makijaż i powdpowiada każdemu jak sie malować ja nieraz korzystałam z jej rad a moja uwaga o kredce nie była złośliwością po protu kiedyś też nie wiedziałam, że kredkę sie rozciera i w ogóle po prostu chciałam pomóc:P

Gość KAJUUUUUUUUUUUS
cichutko nie kłocic mi sie tu :) kazda rada jest cenna :)

Gość KAJUUUUUUUUUUUS
wiem usia :) cenie twoja szczerosc :) a z twoich rad chetnie skorzystam :)

Gość czuje wiosne
a co do doboru fryzury to zależy od kształtu twarzy, niestety zdjęcie jest niewyraźne więc nie potrafię zdiagnozować ; )

Gość Wolvfram
kobieta się zapytała co powinna zrobić z włosami a Wy kobietki zamiast odpowiedzieć na pytanie to coś tam trujecie o makijażu , czy potraficie czytać, czy tylko aby cokolwiek napisać ? doradziłem kobiecie aby się zrobiła na blondynkę , ponieważ blondynek jest coraz mniej i aby zapuszczała włosy , czym dłuższe tym ładniejsze i to jest moja rada !

Gość KAJUUUUUUUUUUUS
Wolvfram dzieki za rade :) przekonales mnie do zapuszczania wlosów bo chcialam obcinac:)

Gość Wolvfram
naprawdę ładna jesteś kobieta ale odradzam jakichkolwiek balejarzy, już dawno nie są modne , jednolity kolor włosów :)

Gość KAJUUUUUUUUUUUS
wiem ze niemodne :) poza tym postarzaja :P hihi :)

Gość KAJUUUUUUUUUUUS
wiem ze fajny :D Ukradłam :P

Gość ej, czy to jestkredka z linku
snobki, czy co? bo wyglada jak eyeliner, ale chyba nim nie jest, ale kredka to to tez nie jest. powiedzcie mi. mowie o pierwszym linku i 6 zdjecu od gory.

Gość KAJUUUUUUUUUUUS
Jak moj facet czy tato robi siku to przynajmniej nie oblewają deski czy podłogi tylko na dywanik, dywanik do pralki i po kłopocie

Gość nie na wi dze jeść
ta.... brąz.!! to twój kolor.. tylko nie za jasny.!!!

Gość lolita12345
masz bardzo łądne włosy..nic z nimi nie rób bo będziesz załowała..mówie ci to...

Gość obeznana w temacie
Jesteś sliczną dziewczyna, która robi z siebie poczwarkę. Takiu kolor włosów od dawna przeszedł do lamusa. Zrób sobie jasny brąz, na włosach, delikatny makijaż i od razu nabierzesz klasy w wyglądzie