Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość life is brutal25

Dzieci w wieku 20 - 25 l czy ok 30 stki ?

Polecane posty

Gość life is brutal25

Ja wybralam ta druga opcje rowniez wlaczajac slub , wiele osob probuje mnie przekonac, ze za rok dwa lata nie bede miala szans na znalezienie fajnego faceta . Mam 25 lat , ale wygladam na ok 19 lat i nie sadze, zebym tak strasznie postarzala sie w przeciagu nastepnych kilku lat. I chyba coraz wiecej mezczyzn decyduje sie na slub w pozniejszym wieku. Jak to jest waszym zdaniem ?

Gość xxxxzaddz
wg mnie jestes w najlepszym wieku na bycie matką:) pomyśl w wieku 30 lat bedziesz moiała odchowane dziecka i znów cały swiat stoi otworem a tak to bedziesz sie dopiero pchac w pieluchy... ale to nie wiek ale dojrzałosc i gotowośc są najwazniejsze jesli chodzi o macierzynstwo jesli nie jestes teraz gotowa to zaczekaj ale musisz tez pamietac ze z wiekiem moga byc wieksze problemy z zajsciem w ciaze

U mnie ślub w wieku 23 lat, a z dziecmi poczekamy jeszcze z 2, 3 lata:)

Gość life is brutal25
tak tylko, ze dzieci to obowiazek, nie ma juz spontanicznych wyjsc nawet do kina , bo przed wyjsciem trzeba uruchomic cala machine organizacyjna. Takto widze. Dzieci coraz starsze to nie znaczy, ze jest z nimi mniej problemu , wtedy trzeba tez im posiwcic troche czasu . Jednak martwie sie, ze jak sie rozpedze , jesli chodzi o kariere to nie starczy mi czasu na dzieci . Myslalam tez na takim wariantem , zeby urodzic jedno a drugie adoptowac.

Gość ja wybralam cos posredniego
czyli slub 25 lat a dzieci po 30tce, wyszlo dobrze.

Gość xxxxzaddz
a ja wybrałam ślub w wieku 21 lat a dzieci po 25 roku zycia:)

Gość life is brutal25
Jak ci sie udaje laczyc obowiazku zawodowe z rodzicielskimi ?