Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaloszki

moje ciało

Polecane posty

Gość kaloszki

Mam 26 lat. 4 miesiące temu urodziłam dziecko .Przed ciążą miałam normalne piersi. Rozmiar C małe brodawki.. Przestałam karmić piersią zeszło już mleko i... Jestem załamana Są tak małe mniejsze niż przed ciąza i poprostu wiszą i mam bardzo duże brodawki które wychodzą poza biustonosz do tego tragiczne rozstępy normalne bruzdy. Mam odruch wymiotny jak rano ubieram biustonosz. Tak się ich wstydzę:( Chowam je ciągle noszę wielkie bluzki nie daje mężowi się dotykać. Ta ciąża zniszczyła mi ciało Na brzuchu również mam bruzdy i po obu stronach pośladków niektóre są fioletowe i kilka w okolicy krocza ale pod majtkami ich nie widać Dziewczyny macie jakieś sposoby na ciało i piersi po porodzie? Ja jestem zdruzgotana

Gość wspolczuje Ci bardzo
niewiele z tym mozna zrobic... Po jakims czasie choc troche to samo wroci do normy... Niestety niektore kobiety nie maja tyle szczescia i ciaza i okres karmienia rujnuja ich wyglad i zdrowie. Dlatego ja sie nigdy nie zdecyduje na zajscie w ciaze :(

Gość kdhjfkdhkfjsdf
Ale ty qrwo narzekasz. Są ważniejsze problemy wśród ludzkości niż twoje marne cycki i dupa. Debilka.

co ja teraz obchodza problemy ludzkosci...

Gość mi rostępy zbledły
ale nie miałam ich w sumie dużo tylko trochę po bokach, piersi są takie jakie są, mniej jędrne, najważniejsze że jestem szczupła, czuje się dobrze, ale jak masz kasę to idź na zabieg laserowy na rozstępy, ja gdybym wtedy miała kasę na pewno bym poszła, a tak to ćwiczenia ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenie

to nic tylko pogratulowac ;) Ale chyba fakt, ze inne kobiety pieknie wygladaja nie poprawi autorce samopoczucia raczej.

A czemu w czasie ciazy sie nie smarowalas?Ja 2 razy dziennie wcieralam balsam przeciw rozstepom i mam tylko na biodrach,ale male i wyszly jak bylam w szpitalu.Teraz to zasuwaj do kosmetyczki

Tobie nie wyszly, bo nie masz sklonnosci... Smarowanie nic nie da jak sie ma sklonnosci do rozstepow.

Gość przede wszystkim kup
BIUSTONOSZ, ale w dobrze dobranym rozmiarze wierz mi, że tylko to pomoże jeśli chodzi o biust, żadne kremy i inne cuda tylko biustonosz odpowiednio dobrany

Ja karmialm tylko miesiac potem juz nie moglam wytrzymac rezimu diety. Teraz sie ciesze , ze tak sie stalo bo mam dalej piekne i jedrne piersi a nie nalesniki. Jak bede miec drugie dziecko to od razu butelka. A Ty autorko rob tak jak ktos Ci wyzej napisal ; masaze , kosmetyczka , ujedrnianie ... na pewno pomoze ale pwoeim Ci ze zwisajace dalje beda. Niestety.

Jagoda czyli piersi są ważniejsze od zdrowia dziecka? nie mówie- karm rok, dwa. ale chociaż 2-3 miesiące są dla dziecka naprawde dobre. ja karmiłam tylko 1,5 miesiąca bo potem nie było mowy by dziecko sie najadło- po prostu zabrakło mleka. gdybym mogła karmić karmiłabym do 3-4 m-ca nawet gdybym miała mieć naleśniki jak Ty to mówisz :O a pewno bym miała bo mam cały czas piersi D, a jak karmiłam były nawet trochę większe. ale rób co chcesz- nie mój cyrk, nie moje małpy autorko mnie przed rozstępami w ciązy uratował krem z AA- dla kobiet w ciąży i po porodzie- mam 4 rozstępy na "boczkach" bo tam zapominałam sie smarować, a tak gładko. nie wiem czy PO już pomoże, ale naprawde był ok. kosztował ok. 26zł. a piersi obwisłe... hmm nie wiem jak bardzo- ale jak naprawde obwisły to pewno tylko operacja (dla męża w łóżku) a dla siebie w lustrze- naprawde dobrze dopasowany stanik push-up.

Gość kkkjjj
rozumiem , ze wyglad ma znaczenie ale nie tragizujmy.stalo sie, nikt nie jest idealem, zrob co mozesz a reszte zaakceptuj bo szkoda twojego nastroju.przyzwyczaisz sie, i niedlugo zrozumiesz, ze to nie jest az tak wazne

nie uwazam zeby karmienie dziecka piersia wychodzilo mu na zdrowie. Moj jak pisalam wczesniej byl karmiony tylo i miesiac a niegy nie chorowal oprocz 2x jak mial katar. Nie mam ochoty sie az tak pswiecac dziecku.

Gość ale prostaczka z matki
która pisze: Nie mam ochoty sie az tak pswiecac dziecku. TO PO CO W OGÓLE KURWO MASZ DZIECKO ?

Gość saleminka8
4sz4 ale Ty wypisujesz :P o tym zdrowiu,znam osoby którym dzieci choruja a były karmione piersia bardzo długo,moja siostra karmiła od 3 miesiąca sztucznym i dziecko jest zdrowe a ma 4 lata i nie choruje,sisotra mojego faceta karmiła córkę do ponad roku,oczywiscie wprowadzała nowe produkty...a teraz ma 5 lat i ciągle choruje,szczerze to nie widzialam by kiedykolwiek była zdrowa,ciagle katar... Ja karmiłam 2 miesiące i karmiłam butelką i cyckiem,po 2 miesiącach musiałam zrezygnowac z karminia piersią bo ledwo żyłam,miałam anemię i prawie nicc nei jadłam,a lekarz mi mówił ze nie moze mi nic przepisać na apetyt bo karmię i mleko samo mi zanikało...a mój syn jest zdrowy,od początku wychodziłam z dzieckiem na spacery,czy mróz,wiatr...i nawet nie miał kataru. Jest pełno informacji odnośnie karmienia mlekiem matki,jedne ze to dobre a inne że nie jest to takie dobre jak sie wydaje...spacjalistami nie jesteśmy więc ja bym nie komentowała tego... ! ja zawsze miałam C :P w szpitalu jak miałam nawał to się przeraziłam wielkością moich piersi :P do D sie nie mieścicłam,a jestem szczupła z natury :) i zostały "naleśniki" po zaniknięciu mleka co do rozstępów-ja sie smarowałam kilka razy dziennie i mam po bokach brzydkie rozstępy,brzuszek bardzo późno mi się pokazał a od 32 tygodnia bardzo szybko zaczął rosnąć,zawsze byłam szczupła a tu taki gigant mi wyskoczył z synkiem ważącym 4200 na końcówce wśrodku :P i smaruje nadal ale to g...daje buu jak patrzę na mój największy rozstęp to zastanawiam się czy kiedykolwiek zniknie...widzę wyraźnie że skóra jest "rozerwana" więc jak niby ma mi się to "naprawić"

Gość saleminka8
jagoda złe określenie "poświecać" :P znowu wyjdzie że jesteś najgorsza :P hehe sam ten pierwszy nawał naciąga piersi :P mój facet zaakceptował moje :P

Gość ja nie bylam karmiona piersia
i jestem okazem zdrowia (moja mama nie mogla, nie ze nie chciala). Moja siostra byla karmiona piersia i od urodzenia jest bardzo chorowita. Wiec to mit z mlekiem matki ;)

Gość KAJA88
WITAM WAS DZIEWCZYNY.. JA KIEDYURODZIŁAM PIERWSZE DZIECKO MIAŁAM 19 LAT I WREDY JESZCZE BIEGAŁAM DO SZKOŁY BYŁAM W CIĄGŁYM RUCHU I PRZYTYŁAM TYLKO 13 KG PO PORODZIE NIE BYŁO NA MOM CIELE WIDAĆ ŚLADÓW CIĄŻY. W WIEKU 22 LAT URODZIŁAM DRUGIE DZIECKO, CIĄŻA BYŁA ZAGROŻONA I NIE MOGŁAM NIC ROBIĆ ANI W OGRODZIE ANI KOŁO DOMU TYLKO TYLE ZE POŚWIĘCAŁAM CAŁY SWÓJ CZAS NA WYCHOWYWANIE PIERWSZEGO SYNKA. Z CÓRKĄ PRZYTYŁAM 32KG MOJE CIAŁO PO DRUGIM DZIECKU MNIE ZSZOKOWAŁO... WYSZŁY MI WSZĘDZIE ROZSTĘPY, NA BRZUCHU, NA PIERSIACH, CZUŁAM SIĘ PO PROSTU NIEATRAKCYJNA A TYM BARDZIEJ DLA MĘŻAKIEDY NADESZŁA OKAZJA PONOWNEGO ZBLIŻENIA SIĘ Z MĘŻEM BYŁAM SZCZĘŚLIWA ZE NIE PATRZY NA MNIE JAK NA POTWORA.. PO SEXIE SPOKOJNIE ZASNEŁAM KIEDY W TYM CZASIE MĄŻ POWIEDZIAŁ ZE JESZCZE TROSZKE POSIEDZI NA INTERNECIE BO SPRAWDZI TAM COS.. NA NASTĘPNY DZIEŃ SZUKAŁAM CZEGOŚ NA NECIE I WESZŁAM W HISTORIE ZEBY POPATRZEĆ NIE WIEM W SUMIE NA CO.. MOŻE Z CIEKAWOŚCI I TA CIEKAWOŚĆ MNIE BARDZO ZABOLAŁA.... KIEDY OTWORZYŁAM STRONY NA KTÓRE PATRZYŁ MOJ MĄŻ (SIEDZĄC KOŁO MNIE KIEDY JA SPAŁAM PO TAK UPOJNYM MOIM ZDANIEM CHYBA WTEDY SEXIE) ZOBACZYŁAM PIĘKNE ZGRABNE KOBIETY NAGIE KĄPIĄCE SIE POD PRZYSZNICEM I POKAZUJĄCESWOJE NAGIE CIAŁA... POCZUŁAM SIĘ OKROPNIE.. PŁAKAŁAM PO NOCACH KIEDY MĄŻ NIE WIDZIAŁ W DNI RADOŚĆ SPRAWIAŁA MI OPIEKA NAD DZIEĆMI ALE DO MĘŻA CIĄGLE MIAŁAM ŻAL TAKI ŻE MAM GO AŻ DO DNIA DZISIEJSZEGO... CODZIENNIE MYŚLE DLACZEGO FACETÓW PODNIECAJĄ KOBIETY KTÓRE NA SKINIENIE POTRAFIĄ POKAZAĆ WSZYSTKO A ŻONA KTÓRA KOCHA ALE PO CIĄŻY ZMIENIŁO SIĘ JEJ CIAŁO JUŻ NIE JEST TAKA PIĘKNA? NIE ROZUMIEM :-( SYTUACJA TAKIEGO OGLĄDANIA I KONTROLOWANIA MĘŻA PRZEZ HISTORIE OGLĄDANYCH STRON BARDZO MNIE ZAŁAMAŁA, DWA MIESIĄCE WIDZIAŁĄM JAK OGLĄDA STRONY Z GOŁYMI BABKAMI. WKOŃCU NIE WYTRZYMAŁAM I WYGARNEŁĄM MU ŻE O WSZYSTKIM WIEM O TYM ŻE OGLĄDA TAKIE STRONY. ZAPYTAŁAM CZY CZEGOŚ MU BRAKUJE? CZY JA NIE JESTEM DLA NIEGO JUŻ WYSTARCZAJĄCA? A MOŻE CHCE SOBIE MNIE WYMIENIĆ NA NOWY MODEL? WIDZIAŁAM JAK SIĘ ZSZOKOWAŁ TYM CO MU POWIEDZIAŁAM. NA POCZĄTKU WSZYSTKIEGO SIĘ WYPIERAŁ AŻ MU UDOWODNIŁAM.. WTEDY ZACZĘŁO SIĘ PRZEPRASZANIE I OBIECYWANIE ŻE TEGO JUŻ NIE ZROBI.. OD TAMTEJ PORY PRZESTAŁAM SPRAWDZAĆ HISTORIE ODWIEDZANYCH STRON.. WIEŻĘ MĘŻOWI A POZA TYM JESTEM OD NIEGO SPORO MŁODSZA A MOJE CIAŁO POWOLI WRACA DO FORMY. DZIEWCZYNY NIE ZAŁAMUJCIE SIĘ CHOCIAŻ LOS STAWIA NAS W TRUDNYCH SYTUACJACH. PAMIĘTAJCIE ŻE FACET GDYBY MIAŁ URODZIĆ DZIECKO TO OBLECIAŁBY CAŁY ŚWIAT ŻEBY OBWIEŚCIĆ JAKI TO BÓL A MY PRZECIERPIMY WSZYSTKO Z MIŁOŚCI AŻ MI LŻEJ ŻE MOGŁAM TO Z SIEBIE WYRZUCIĆ.

Gość no litości
Kaja88, napisz jeszcze raz to samo ale bez CapsLocka bo teraz nie da się czytać.

Gość dres
czy wasi faceci maja tak nienaganny wyglad?????????? figury jak adonis????????? przyjrzyjcie sie tym pokrakom zanim zaczniecie siebie krytykowac

Gość kuku ryku.....................
DRES :-D kocham cie za te pokrake brawo!!!!

Gość nestea.......
smaruj sie balsami i zacznij cwiczyc i tak jak ktos wspomnial idz po dobrze dobrany biustonosz, najlepiej do jakies braficiarki. no i odkladaj kase na zabiegi likwidujace rozstepy.

Gość FGHJK
DRES :D:D:D

Gość Dres - brawooooo ode mnie!
otóz to! mój mąż też adonisem juz nie jest, mimo że wciąz mnie pociąga i fajne z niego ciacho, ale kaloryferem na brzuchu i tricepsem się nie poszczyci! :P dlatego ja mimo lekkiej nadwagi po ciąży, mniej jędrnych cycków niż były przed ciążą - każdego ranka powtarzam sobie w lustrze: JESTEM ZAJ.EBISTA! :D i tobie też radzę podnieść samoocenę! UWAGA: TO DZIAŁA! a wtedy twój błysk w oku zauważy nie jeden taki pokraka :D

Gość do adalis86
a tyeraz Jagoda karmi piersią, ;] eh

Gość bjÓrk
Ja karmialm tylko miesiac potem juz nie moglam wytrzymac rezimu diety. Teraz sie ciesze , ze tak sie stalo bo mam dalej piekne i jedrne piersi a nie nalesniki. Jak bede miec drugie dziecko to od razu butelka. - to teraz będą placki ziemniaczane ;d

O Jezu nie wyobrazam sobie :( Jak dobrze ze ja od razu dochodze do formy,zero sladow po dwojce dzieci,zadnego rozstepu nic...Ale to chyba od organizmu zalezy i kondycji skory...

Gość adibi
moje cycki wrocily do "siebie" (do formy) jakies 6-8 miesiecy po skonczeniu karmienia, nie karmilam super dlugo, 7 miesiecy. teraz wygladaja, praaawie jak przed ciaza. daj sobie czas, na pewno troche "wroca"

Gość no coz zostala ci tylko operac
operacja plastyczna. Ja moze jeszcze urodze jedno dziecko i decyduje sie na plastyke brzucha. Piersi mam ok ale brzuch wstrętny.

Gość kaja88
patrzyłąm dzisiaj na koszty takiej operacji brzucha to ok 10 tys. masakra :-) to lepiej próbować poćwiczyć...