Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania12345667

poznałam ostatnio pewnego

Polecane posty

Gość ania12345667

chłopaka na imprezie. doszło do tego ,że poszliśmy do łóżka. teraz piszemy ze soba itd więc może coś z tego bedzie. nasza wspólna znajoma ( słyszałam ,że jest fałszywa ,ale nie wiem co myśleć)powiedziałam mi,że ten chłopak ćpa.... niby ma tatuaże kolczyki , ale to chyba nie świadczy o tym ,że bierze? co robic kontynuować tą znajomość czy nie? może ona to zmysliła? nie mam za bardzo jak się dowiedzieć czy bierze z innych źródeł...

Gość ania12345667
no co byście zrobiły na moim miejscu? pogadać z nim o tym? w sumie boje sie ,że się obrazi...

Gość basu77
wie ktos jak sie nazywa taka pozycja kiedy facet wklada penisa miedzy cycki dziewczyny? szukalem i nie moge znalezc

Gość ania12345667
bo wiecie może ona tylko tak powiedziała i to by było krzywdząc jakbym go o to podejrzewała... ale z drugiej strony trochę mnie zaniepokoiła...

Gość sprawdz mu reakcje zrenic
jesli bedzie słaba to go porzuc natychmiast

Gość vonna ponna
ja pie rdo le :-O a może ma HIV i cie zaraził ? rucha sie z kim popadnie, piśdzisko rozkracza i nawet AIDS jej do łba nie wpadnie

Gość london bridge
szkoda, że najpierw poszłaś z nim do łóżka, a teraz zastanawiasz się kto to w ogóle jest. ja radzę poznać go, a nie sugerować się opinią koleżanki. :)

Gość basu77
wie ktos jak sie nazywa taka pozycja kiedy facet wklada penisa miedzy cycki dziewczyny? szukalem i nie moge znalezc

Gość vonna ponna
pozycja na hiszpana

Gość KOLLLA
HISZPAŃSKI

Gość ania12345667
no tak ,ale on chce utrzymywac kontakt spotykac się i to raczej nie na stopie koleżenskiej więc nie bedzie czasu żeby go poznac ,a ja nie chce być z narkomanem.. ogólnie facet jest sympatyczny fajnie am się rozmawia... a te tatuaże na nodze i kolczyk w uchu to wg was źle świadczą ? kurcze no nie wiem co robić.. może nie ma się co sugerowac koleżanka ,ale jesli ma rację? z drugiej strony nie che tak łatwo tego przekreslać..

Gość basu77
no bo wlasnie probujemy z kolega z grupy i nie wiemy wlasciwie jak to nazwac. Dzieki

Gość ania12345667
up

Gość ania12345667
no doradźcie coś :(