Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sentymentalna bardzo

Słucham tej piosenki i rycze. Tak bardzo tęskinie za czasami liceum

Polecane posty

http://w418.wrzuta.pl/audio/1VGlzxebCEg/vitamin_c_-_graduation_song_friends_forever Mam 21 lat i dałabym wszystko, żeby cofnąć czas do tamntych chwil. Jestem zupełnie nie gotowa do takiego życia jakie muszę teraz wieść. Niestety jeszcze do tego wszystkiego nie dojrzałam. Nie daje sobie z tym rady, wtedy było tak pięknie... :(

Gość ffgfggfgf
co staneło?

zmień piosenkę. powinno pomóc ;)

kieca, dzięki za rade :D :P

nie ma za co, polecam się na przyszłość ;) a tak na poważnie, co się stało, że już nie jesteście razem i ta cała reszta? :)

a przepraszam. tu nie chodzi o faceta. a o liceum! daj spokój liceum jest przereklamowane :D

przyzwyczaisz się.. ja kiedyś zmieniłem adres zamieszkania ( przeprowadzka o ponad 300km ) i wszyscy których znałem i lubiłem dziś nie są juz tacy ważni :)

o matko , a ja myślałam że to pisze czterdziestolatka.... ja to se mogę ryczeć za liceum... zwłaszcza jak Hołdys śpiewa "Kubę"

Gość ona_mK
Hej ja tez jestem w twoim wieku w dodatku na emigracji bo nie bylo mnie stac na studia mimo ze zawsze o tym marzylam! Teraz sobie pracuje i mieszkam w Anglii, koncem roku zaczynam studia tutaj. Szczerze mowiac jak przypominaja mi sie czasy liceum to tez robi mi sie przykro... od 2 kl liceum jestem ze swoim chlopakiem z ktorym teraz tutaj mieszkam. Czesto wspominamy sobie co bylo jeszcze 3 lata temu, fajnie jest miec wspomnienia, miec do czego wracac... ale to juz minelo i nie wroci wiecej dlatego trzeba sie pogodzic z rzeczywistoscia i wziasc zycie w swoje rece! ja tak zrobilam i mimo ze tesknie za rodzina to jestem szczesliwa! to mi wystarcza:) musisz sie poprostu z tym pogodzic i znalesc dobre strony:)