Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antysemitka - bo wolny kraj

WIECIE CO NIE LUBIE ŻYDÓW!

Polecane posty

Gość Z pielgrzymką do Izraela
Wystaczy tam pojechać na pielgrzymkę. W Izraelu rozsiadają się po bogatych drapaczach chmur albo willach, a potem pojedźcie do Palestyny. Za łeb się można złapać jak tam ludzie żyją. To prawda że mają kilka żon a kazda żona idzie ze swoimi dziećmi ale jak tam żyją to głowa mała. Bieda aż piszczy. Jak kraj Izraelski może coś takiego robić innemu krajowi?! Dlaczego w Palestynie jest takie ubóstwo? Izraelski żołnierz po zęby uzbrojony, opieka lekarska super, wyżarty po uszy. Ten z Palestyny to pożal się Boże... wyrzucą takiego na pustkowiu, dadzą mu szpadel, obok wyrzucą dwa worki z suchym żarciem i dwa miesiące się nie pojawiają. Wykopie taki dołek tym szpadlem i żre to żarcie i tak czeka na swoim stanowisku. Nikogo to nie interesuje czy ten żołnierz Palestyński tam jeszcze żyje czy nie...Dlaczego nikt o nich nie dba?! Nasza jednostka była na Wzgórzach Golan to się naoglądała co tam się wyrabia i jak się dba o żołnierza Palestyńskiego. To hańba.

komorowski głosował za przekazaniem żydom w USA $65 miliardów bezpodstawnych "odszkodowań"

Jerzy Urban - Josek Urbach - wróg #1 Polskości, Narodu Polskiego i Wolnego i Niepodleglego Państwa Polskiego, polonofob, komuch, fanatycznie i zajadle nienawidzi Polski, katolicyzmu, polskości, patriotyzmu i Polaków; ur. w Łodzi; świnia Orwell'owska, arcy-bydle uporczywie znieważające Polskę, katolicyzm i Polaków, profan, infamisa, odbyt polonofobów, żydokomuny i wszelakiej lewicy, Gebels Jaruzelskiego i stanu wojennego;

Andrzej Wajda - Krohmann - polonofob, komuch, dywersant, reżyser filmowy; oszust, kłamie, że jego ojciec Jakub Wajda zginął w Katyniu, co jest bezczelnym oszystwem --- tu szczegóły http://www.polonica.net/Wajda_klamie.htm ; w końcu lat 80-tych pełnił funkcję zaufanego łącznika pomiędzy żydotrockistowskim KORem, żydokomunistycznym przywództwem "Solidarności"-bis a ówczesnymi elitami PRL-u, PZPR i SB - tajne rozmowy w "Magdalence" i przygotowania do "okrągłego stołu"; W 2000 został doceniony przez przez żydostwo i żydo-"Hollywood" - otrzymał Oscara za "całokształt twórczości", nagrodę wręczała aktorka, komunistka amerykańska Jane Fonda

Gość jakniejaktak
Antykatolickie opowieści: www.sinoku-own3d.my3gb.com

tez nie lubie.Wiecie ze zydzi z wall street finansowali NSDAP w latach 30? chociaz nie powinno sie uogolniac w ten sposob, zydzi wiele zlego wyrzadzili ale tez nie kazdy taki jest

Ja tam do żydów nic nie mam,ale cyganów to do getta.To dopiero banda nierobów,urodzonych z certyfikatem niezdolny do pracy.

Gość eee co by tu ...
a jak poznajesz ŻYDA NA ULICY ??? Mój tato właśnie skończył pisać książkę historyczną o dziejach pewnych okolic naszego kraju,to istotne jakich bo dużo tu wredniaków.... dużo tam Żydów żyło,przed wojną nawet getto było w trakcie wojny.Teraz wielu Żydów do niego przyjeżdża,po informacje, nie mam uprzedzeń są tacy jak inni ludzie :O

Gość A Jedwabne?
Srodowiska żydowskie wszczęły lament wokół śmierci swoich pobatymców we wsi Jedwabne. Podkreślano , że to Polacy zamordowali tych ludzi spalonych w stodole. Odebrałem ten lament jako typowo antypolski, gdyż w stodole spalono (podawane są różne iloci) od 50 do 100 osób. Zapomniano w tym momencie, że hitlerowcy zamordowali ich nieporównywalnie więcej, jednak oni mogli. Polacy według środowisk żydwskich dopuścili się chyba większej zbrodni na Żydach niż Hiitler i jego armia.Poza tym do końca trwa dyskusja czy na pewno zrobili to Polacy czy Niemcy. Dla mnie bez znaczenia kto to zrobił - zrobił źle bo ginęli ludzie. Jednak lament jaki wywołano wokół tamtego zdarzenia ze szczególnym podkreśleniem polskiego antysemityzmu jest dla mnie zdumiewające!!! A jeśli zrobili to Polacy? Czy ktoś kiedyś zadał pytanie: dlaczego Polacy zamordowali tych Żydów?

Gość eee co by tu ...
ja tam nie mogę się wypowiadać, na temat kogoś kogo nie znam.... po za tym nie ma pod ludzi...za dużo nasłuchałam się o cierpieniu wieluuuu ludzi, w moim domu ciągle buły jakieś nagraniado radia do tv o czasach wojny, o cierpieniu, nie moge przyjąć twojej prawdy o podludziach jeśli cierpimy wszyscy w takiej samej mierze...❤️

Gość była cała pokryta błoną
dobry niedobry itak go zaraz żydowska moderatornia usunie

Gość eee co by tu ...
A JEDWABNE bo w polsce jest antysemityzm w mojej okolicy dużo uratowali żydów Polacy, mój tato ma to udokumentowane, jest też cmentarz żydowski, który odwiedzają regularnie

Gość eee co by tu ...
w Polsce za szybko pisałam przepraszam patriotów :(

Gość A Jedwabne?
Chodzi moim zdaniem o to abyśmy nie byli antysemitami, ale żeby Żydzi nie byli ANTYPOLONUSAMI!!!!! Jednak ktokolwiek powie jakiekolwiek uwagi pod adrese ŻYdów (słuszne czy nie) jest od razu antysemitą. Żydzi mogą nas obrażać ale im wolno bo antypolonus to nie antysemita!

Gość antysemitka ja sie usmialam
jak na jakiejs antysemickiej liscie internetowej jako zydow zobaczylam 2 osoby, znane dobrze przez moja rodzine od czasow przedwojennych, z herbem, szlacheckim polskim pochodzeniem od kilkuset lat , drzewem genealogicznym do pozazdroszczenia - skoro fakty o nich sa wyssane z palca, dlaczego mialabym wierzyc w inne?

Gość eee co by tu ...
musze zaraz spadac .... więc powiem tylko tyle .... jak ludzie z mojego rodzinnego miasteczka pomagali partyzantom... Hubala... to Niemcy zebrali całe miasteczko na ryneczku, pytałam tate co myślał ??? ksiądz ich pobłogosławił bo czuli że umrą wszyscy.... SPALILI CAŁE MIASTECZKO mamy w domu taki obraz :( wielu ludzi trafiło na roboty do NIEMIEC w tym siostra mojej babci... mój tato w morgach przez dwa dni leżał z dwiema siostrami bo w kopie siana by ich spalili czołgał się i wyrywał z ziemi marchew i brukiew i tio dawł tym maluszkom do zjedzewnia ....................................... potem w dziewięć os. mieszkali u człowieka z sąsiedniej wsi w jednej izbie !!!!!!!!!!!! a Żydzi byli chowani w różnych miejscach............ Fakt powiedział że rozwineliśmy się gdy odeszli bo polacy byli biedni a oni mieli kasę ale to nie powód Żeby nie nawidzić

Gość A Jedwabne?
Antysemitka - bo wolny kraj wymienia znanego reżysera Andrzeja W. jako Żyda i polonofoba. Nie znam jego pochodzenia, ale wystarczy zadać sobie pytanie czy komuna tak walcząca z opozycją i ,,wrogami klasowymi''mająca w swoich rękach cenzurę pozwoliłaby innemu reżyserowi nakręcić ,,Człowieka z marmuru' i ,,Człowieka z żelaza''?

Gość A Jedwabne?
Nie chodzi o nienawiść!!!!! Chodzi o wzajemny szacunek!!! OBUSTRONNY!!! Źle jeśli jedna ze stron uważa, że ma monopol na cierpienia powojenne, a inne nacje nie liczą się.

Droga Autorko, wygłaszasz na temat narodu żydowskiego zasłyszane poglądy od jakiś idiotów. nie będe cie potępiac i pisać jaka to ty nie jestes zła bo i tak nic nie dotrze do takiego kogos a więc :Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej (Dz. U. z 1997 r. Nr 78, poz. 483): Art. 32. 1. Wszyscy są wobec prawa równi. Wszyscy mają prawo do równego traktowania przez władze publiczne. 2. Nikt nie może być dyskryminowany w życiu politycznym, społecznym lub gospodarczym z jakiejkolwiek przyczyny. Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. Kodeks karny (Dz. U. z 1997 r. Nr 88, poz. 553, z późn. zm.): Art. 256. Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. Art. 257. Kto publicznie znieważa grupę ludności albo poszczególną osobę z powodu jej przynależności narodowościowej, etnicznej, rasowej, wyznaniowej albo z powodu jej bezwyznaniowości lub z takich powodów narusza nietykalność cielesną innej osoby, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

Gość eee co by tu ...
Wiecie co czyta łam ostatnio, SEfora znaczyżona MOJŻESZA wiecie że była czyli czarna .... jakoś w amerykańskich filach biblijnych tego nie zauważyłam, nawet tego nie wiemy, a to stary testament !!!!!!!!!!!!! Musiała odejść bo nie została zaakceptowana przez jego pobratymców

Gość Pippi Pończoszanka
Ciekaweeeee, czy prokurator moze dojść do IP?

Gość Pippi Pończoszanka
Sefora nie mogła być czarna skoro była Egipcjanką, Egipcjanie to tez Samici.

Gość eee co by tu ...
witam :) Sefora była Szyitką Jetro mędrzec znalazł ją nad brzegiem Morza Czerwonego była czarna a Żydzi w Egipcie uważali ją za nie czystą i odrzucili ją, tak to już z ludźmi bywa nie była Egipcjanką

Gość Antysemitka
Ja też nie znoszę Żydów za ich poglądy religijne za skąpstwo, zuchwałość ,niegodziwość wykupili całą Polskę!!! A co gorsza w rządzie jest 80% Żydów to pewnie dlatego w Polsce jest taki syf i bieda

Gość gość
Ja też nie lubię żydów. Po pierwsze dlatego że we własnym kraju nie mogę tego głośno powiedzieć bo zaraz zostanę okrzyknięty antysemitą itp. Jest jeszcze wiele takich powodów...

Gość MAGILLA
Nikt w Polsce nie lubi poza rzadem Polskim nawet tki teledysk jest na youtube jarmulka :)