Gość basia1985 Napisano Maj 8, 2010 Jak wiadomo nie jest tania. Które firmy możecie polecić? Chodzi o bieliznę wg nowoczesnych krojów, trwałą i dobrze wytrzymującą zwykłe pranie. Nie koniecznie sexowna ale raczej taka na codzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sprecyzujj Napisano Maj 8, 2010 Ale bielizna w jakim sensie? Staniki, majtki, halki, kalesony ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinia29 Napisano Maj 9, 2010 Dobra bielizna to przede wszytskim bielizna WYGODNA a jednocześnie dopasowana i wytrzymałą. Warto wybierać bieliznę bezszwową i bezmetkową wpływa to znacząco na konfort noszenia. Jeśli chodzi o polskie marki to ciężko szukać czegoś takiego w rosądnej cenie. Osobiście kupowałam za granicą bieliznę marki Blackspade (chyba tak to się pisze), nie wiem czy jest dostępna w Polsce ale jak ktoś będzie miał okazję dostać to polecam, przekona się co w przypadku bielizny znaczy słowo jakość :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biusciasssta Napisano Maj 9, 2010 Jak staniki to marki brytyjskie (szersza rozmiarówka, ładniejsze wzory i sporo tańsze od Feliny) np. Freya, Curvy Kate, Cleo, Masquerade (to już mniej codzienne ;) ), z polskich fajny jest Comexim, dziewczyny na Lobby Biuściastych bardzo chwalą też Ewę Michalak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stanikomaniaczka Napisano Maj 9, 2010 z brytyjczykow osobiscie polecam panache, freya ok ale moim zdaniem nie warto przeplacac, cleo wg mnie strasznie cisnie w mostku i wiekszosc kolezanek narzekala... z polskich najbardziej lubie DALIA - swietna jakosc i cena przystepniejsza niz brytyjczykow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biusciasssta Napisano Maj 9, 2010 A widzisz, mnie mostek podgryzają Curvy Kate i niektóre Freye, z Cleo żaden mi krzywdy nie zrobił :) Co biust to gust ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Madziocha37 Napisano Maj 10, 2010 Tak jak już ktoś wspomniał: bielizna codzienna - blackspade, dobra wygodna, przystempna cena, u nas też można kupić np przez internet blackspade.pl . do tego brytyjskie staniki, część wymieniona wcześniej, ale tu granicą jest cena. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ABCbielizny.pl Napisano Wrzesień 30, 2010 A mi brytyjskie firmy niespecjalnie przypadły do gustu. Głównie ze względu na krój oraz wzór bielizny. Dużo zależy takze od tego jaki budżet na zakupy posiadamy. Osobiście jestem zwolenniczką kupna bielizny przez internet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmmmmmmmmmm3 Napisano Wrzesień 30, 2010 Cóż, marki brytyjskie pod względem kroju i wzornictwa jak na razie zdecydowanie wyprzedzają polskie (poza nielicznymi wyjątkami) czy inne, więc chyba żadnego angielskiego stanika na sobie nie miałaś. Ale zresztą, przecież i tak widać, że chodzi ci o spamownie twoim marnym "asortymentem" , więc szkoda dyskusji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mailer daemon Napisano Październik 2, 2010 a weźcie idźcie z tym spamem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moje wielkie zakręcenie Napisano Październik 2, 2010 Zanuż się w moim świecie! Uwaga - WCIĄGA!!! WWW.marysia-bijou.blog.onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość (pole obowiązkowe) Napisano Styczeń 19, 2011 Twój na pewno nie jest dobry :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taaaaaaaaaaaaaaakkk Napisano Styczeń 21, 2011 arque, interesujący zbiór bzdur i reklam, chciałaś napisać :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moim zdaniem to takie Napisano Styczeń 21, 2011 Marie Jo Prima Donna Samanta Dalia Ewa Bien :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość (pole obowiązkowe) Napisano Styczeń 21, 2011 marie jo? a dla kogo niby to? 3 obwody i 5 misek na krzyz...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Carolinee765 Napisano Luty 13, 2011 Do tych firm, które wymieniłyście dodam jeszcze dwie od siebie. Z górnej półki proponuję Victoria's Secret, ale to najbliżej w Niemczech dostaniemy. Z polskich firm ostatnio do gustu przypadło mi Krisline. Mam od nich dwa komplety i chwalę sobie, bo są baaardzo przyjemne w dotyku i staniki ładnie podtrzymują biust :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tutajtutaj Napisano Luty 13, 2011 Z tą górną półką to sobie chyba jaja robisz? przecież vs to szmatławce w 4 rozmiarach na krzyż :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tak sobie miala seks wczor Napisano Luty 13, 2011 Anita niemiecka firma dla duzych biustów, polecam, tania nie jest ok 200 za stanik ale warto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tutajtutaj Napisano Luty 13, 2011 Anita ROTFL... Kolejna dowcipna się znalazła :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hippoo Napisano Październik 21, 2011 Ja jestem bardzo zadowolona z Lupoline i Kostar. Ich bielizna jest wygodna i ładna, rozmiarówkę też mają spoko. Kupuję ją w internecie na http://ekskluzywna.pl znacie może jakieś stacjonarne w Warszawie z ta bielizna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mimi09832 Napisano Maj 21, 2012 z polskich firm lubię KrisLine, mam od nich 3 staniki. Są porządne, wytrzymałe, po praniu nic złego się nie dzieje. Poza tym mam b. duży biust, a KrisLine ma mój rozmiar :) mi osobiście wzory ich staników przypadają do gustu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mimi nie spamuj Napisano Maj 21, 2012 każdy wie ,że to chłam z chińskich materiałów o fatalnej konstrukcji w kosmicznych cenach, to jak spamujecie o tym kris line to tylko świadczy,że jest to nic nie warte gówno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 28, 2013 Bardzo dobrej jakości staniki, dostępne także w dużych rozmiarach są od Veny, kupuję je w sklepie internetowym www.veronabielizna.pl POLECAM! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Patrycja891 Napisano Lipiec 14, 2013 Verona fajnie ale zdecydowanie za drogo, ten sam asortyment masz na 4lejdi.pl a ceny znacznie niższe, i na allegro można też czasami coś fajnego wyszukać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ll Napisano Lipiec 19, 2013 Polecam zdecydowanie staniki Victoria secret, bardzo wygodne unoszą biust i go modelują już po miesiącu widać rewelacyjny efekt :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 19, 2013 Raczysz żartować? VS ma rozmiarówkę wołającą o pomstę do nieba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ostaszewska Napisano Sierpień 6, 2013 W internetowym sklepie epizama.pl mają fajny wybór i dużą rozmiarówkę. Kupowałam tam ostatnio i jestem zadowolona. Nie jestem skłonna do przepłacania za różne zakupy, a w tym sklepie mają przyzwoite ceny, więc można zamawiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dedede34 Napisano Październik 7, 2013 Najwazniejsze, zeby spełniala te wymogi: http://kobiecosc.info/poznaj-swoje-cialo/zdrowie-intymne/koronka-i-stringi-do-kosza-jak-wybrac-bezpieczna-bielizne/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 8, 2013 Nie wiedzialm o tym!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 10, 2014 Nie kompromituj się z tym triumphem... żałosne... :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach