Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _chudzinka_

Co jeść na kolację, aby przytyć?

Polecane posty

Gość _chudzinka_

Chciałabym przytyć jakieś 3 kg, ale bez drastycznej zmiany diety. Na http://www.aktywnie.net.pl/odzywianie/jak-przybrac-na-wadze.html wyczytałam, że powinnam jeść co ok. 3 godziny. Tak też robię, ale ostatni posiłek jem najpóźniej o 18-tej, a spać chodzę tuż przed północą, zaś w artykule jest napisane, że powinnam coś zjeść tuż przed snem i najlepiej gdyby były to produkty, które długo się rozkładają. Możecie podać jakieś przykłady? Starczy jakaś kanapeczka z serkiem czy powinno to być coś bardziej konkretnego?

Gość malinaka
budyń

Gość ffffffffffffoczka
podobno cieply posilek prze pojsciem spac taki obiad, pizza, spaghetti, kotlety, zapiekanki itp.

Gość lateksowe wdzianko
pizze i popijaj piwem :D

pizza, zapiekanka, spaghetti;p ;p próbuj ;) do 18 to się je żeby schudnąć:P Żeby przytyć trzeba wcinać po 18 :)

Ogólnie ser żółty tuczy, ale lepiej jakbyś tę kanapkę zapiekła w mikro i posmarowała ketchupem i majonezem ;p o 20 zjedz chipsy przed tv;p

Gość ffffffffffffoczka
Nussbeisser no i tak napisalam

Gość Wiktoria- Mysląca xD
no to chyba wam sie cos pomieszało czytałam 10 artykułów i w każdym tłustym drukiem napisali ze nie wolno jeść fast foodów, tłustych ani ostrych rzeczy nalezy jesć co 3-4 godz po 5 posiłków dziennie i wszystko musi byc zdrowe ! tak tez robię i działa po każdym posiłku odpoczywam pół godziny i tyję w jeden dzień udało mi się przytyć 0.5 kilo jedynie desery moga byc słodkie i syte np. budynie, galaretki, bite śmietany albo jakies jogurty wpiszcie sobie na wujku google / co jeść aby przytyc ? / i wam wyskoczą dobre strony !

U mnie na porzadku dziennym jest jedzenie kolacji tuż przed spaniem, czyli około północy. Kolacja to jedyne danie, które jemy wspólnie z mężem, razem, więc zawsze jest jakieś syte, typu żeberka z frytkami, duuuża pizza itd itp.... a waga ani drgnie.

Gość gość
Warto zakupić odpowiedni suplement diety. Od miesiąca stosuje largomass i już widzę efekty!

Gość gość
Stosuje suplement largomass i przyznam, że jest to jeden z nielicznych, który rzeczywiście działa.