Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o nieeeeeeeeeeee

Ludzie pomozcie bardzo wazne

Polecane posty

VW samochód dla mas robiony na odwal :) tylko aby tanio sprzedać :) Kochana w trasie nie liczy się tylko małe spalanie komfort jest równie ważny sam wiem po sobie jak jadę w daleką trasę :) szczególnie jak się samemu jedzie :)

Gość no to wybrałes TT
a jak juz bardzo chcesz samochod co mało pali do TICO na gaz sobie kup i bedziesz miec spalanie w granicach 5l gazu /100 km :classic_cool:

Brava ?? lekko przyciśniesz ponad 100 i wirek w baku się robi :)

Gość no to wybrałes TT
a nowe to wszystkie mozesz kupowac byle nie Renault :-P

Gość to policz
nie sluchaj tego debila ten tamten wole 10 letniego passata niz nowego hiundaia blllllllleee

Gość no to wybrałes TT
po co przeciskac ponad 100 ? w polsce ani nie ma drog na takie predkosci , ani nawet nie wolno szybciej jezdzic ?:-P przynajmniej teoretycznie :-P

nie wiem, czy ktoś ci mówił o skodzie? fabia z silnikiem 19 sdi 4/100l ON a kilometrów milion może zrobisz:)

Gość o nieeeeeeeeeeee
Ok uscislam Potrzebuje fajne auto , wygodne ze wzgledu na dlugie trasy (jak dla mnie ) i zeby w miare malo palilo, czyli nie chce auta , ktore pali 12 l /100 km i oczywiscie bezpieczne, wiec tico odpada ,ale dzieki :)

to policz ty tam się znasz :P Drogi są a jak się ma marnować 3 godziny na przejechanie 200 km to lepiej przycisnąć i cieszyć się mniej zmarnowanym czasem :)

Gość no to wybrałes TT
no to p uscisleniu polecam zdecydowanie wyzej wymieniana skode :-) lub ewentualnie połka wyzej czyli skoda octavia

Gość to policz
ten tamten ile aut miales?

no to wiadomo że się nie ciśnie gdzie stoją fotoradary :) a panowie smerfowie zawsze się można dogadać :)

rzeczywiście oktawia, dwa litry więcej spali (i tak mało), ale komfort jazdy już lepszy

Gość o nieeeeeeeeeeee
Akurat nie przepadam za skoda a juz w szczegolnosci za fabia . Komfor jazdy zerowy , wiec moze jakas inna propozycja ?

Gość o nieeeeeeeeeeee
Fajne autko dzieki , a ile to moze palic ?

hmm te 2 jest napisane ze pali najwyzej 9 litrow ,a te 1 jest mniejsze... nie mam pojecia moze sie wypowie ktos kto sie zna a jak nie dam znac jutro,zapytam sie brata bo to zapalony automaniak :)

BMW - będziesz mieć wydatki :) BMW - będziesz mieć wypadek :) BMW nigdy nie było oszczędne :)

no chyba ze poszukaj w pl takiego modelu w dieslu-ale bedzie drozszy !mnie osobiscie podoba sie ten 1 model ,nie taki stary i stosunkowo nie duzo przejechane

Ten tamten-nie koniecznie my mamy bmw cupe 125 i benzyne -w dodatku przy b szybkiej jezdzie ok 250-270 pali 12 l po miescie a ma 306 ps

No to nieźle pali :) gdzieś mi się obiło o uszy że właśnie silniki o dużej mocy są bardzo oszczędne w trasie :)

Gość o nieeeeeeeeeeee
Juz sie pogubilam , pali 10 l na trasie to troche duzo a wogole po ile stoi jeden litr disla ?

Gość a pracujesz tam gdzie
pracowales TT ?