Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zdruzgotana

co może być ze mną nie tak

Polecane posty

Gość jestem zdruzgotana

często słysze że jestem 'ładną babką" zarówno mowią to kobiety jak i mężczyżni ,staram się dbać o siebie ale nie przesadnie,lubię ludzi lubie porozmawiać ,pośmiać się , jestem lubiana w pracy ,ale jestem od lat sama już mam dość samotnych wieczorów i weekendow,wszyscy znajomi maja swoje rodziny i swoje sprawy ,praca ,kredyty itd co jest nie tak że ciągle jestem sama

Gość prawdomówny Piotrek
pewnie jesteś paskudna i głupia ci co mówią że jesteś ładna pewnie kłamią z grzeczności

Pewnie jestes wybredna jesli chodzi o facetow, jak tak dalej bedziesz robic to skonczysz jako stara panna.

Gość jestem zdruzgotana
zapraszają mnie ale jakieś ćwoki ,ostatnio w formie bezosobowej ,poszla by ,wziela by itd , a normalnych facetów chyba nie interesuje

Gość jestem zdruzgotana
czy wybredna jestem ,bo chcę faceta czystego i takiego który ma coś do powiedzenia ,a nie nabzdyczonego bubka

Gość na wsi ciezko...
o kogos ogarnietego

Gość jestem zdruzgotana
tak jestem ze wsi Warszawa

Gość dobra radaa
oj autorko, co ty z ta czystoscia, pojdz na kompromis i od razu ktos sie znajdzie :P

Co jak co ale w warszawie sporo czyściochów jest. Codziennie miewałem nową koszulę :) a i tak byłem uważany za nieeleganckiego, cóż chęci to miałem tylko takie nieporadne me działanie.

Gość dobra radaa
codziennie nowa koszula toz to jakies przegiecie :P

Gość jestem zdruzgotana
dobrze idę na kompromis a niech tam wam będzie może nie myć nóg i nie zmieniać gaci ,ale golić się musi i używać wody po goleniu najlepiej ' Brutal"

Gość dobra radaa
doradze jeszcze liberalizm w kwestii zmiany skarpetek- co 3 dni powinno dac ci duzy wybor osobnikow

Gość dobra radaa
to ja wlasnie mowilam o wypranych :D codziennie zmiana na czysta, toz to jakies przegiecie :P dopuszcza sie oczywiscie zmiany codzienne, na zasadzie "odkladam ja, na drugi zakladam inna, na trzecie sprawdzam wechem pierwsza i bez prania zakladam :P :P

Gość jestem zdruzgotana
skarpety codziennie ale za to może pazurów nie obcinać

Gość dobra radaa
pamietaj o kapieli lub prysznicu, wymaganie codziennego niestety sprawia ze mozesz byc sama do poznych lat :(

Gość jestem zdruzgotana
jak nie ma brzucha to może pazury obgryzać.

Gość mentossss
ja bylam sama cale moje nastoletnie zycie, kolezanki mialy juz po kilka zwiazkow za soba a ja nic. wzielam sprawy w swoje rece, poumawialam sie na randki przez neta, wiele razy byla wtopa, ale w koncu trafil swoj na swego:P nie trac wiary! tez myslalam, ze ze mna cos nie tak.