Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rocznik 1987

Czy warto sie mscic na ludziach?

Polecane posty

Gość rocznik 1987

Ktos mi zrobi cos , to ja mu odplacam... najczesniej po kryjomu, by nie wiedzial, ze to ja, ale jednak szkodzę.... Teraz zastanawiam sie jak zemscic sie na facecie, ktory rownoczesnie ze mna mial druga dziewczyne; czuje sie jak szmata i wykorzystana idotka.. wiec planuje po cichu 'kare'. Warto sie mscic? Jak uwazacie?

Gość rocznik 1987
dlaczego tak sadzisz?

Gość aha i ach
Nie warto. Życie sie zemsci za ciebie, o wiele lepiej.

Po pierwsze szkoda czasu po drugie myślisz że się tym przejmie ?? Jak zaboli to tylko przez chwile układaj sobie życie na nowo zapomnij o pajacu :)

Gość Ulubieniec
Chińskie przysłowie: He who seeks revenge should dig two graves Kto szuka zemsty powinień wykopać dwa groby, jeden dla siebie, drugi dla wroga.

też mam taki plan ,ale sama nie wiem co zrobić żeby go zabolało :-o

Gość rocznik 1987
serio myslicie, ze zycie wszystko zwraca?..............

Gość rocznik 1987
czasem mi az lzej, gdy po kryjomu zniszcze cos komus, kto mi cos zniszczyl, a potem udaje zmartwione tym faktem niewiniatko.. :classic_cool: jestem zła???

Gość ..ach..
Życie samo napisze scenariusz.Postaraj się raczej to obrócić w śmiech. Właśnie jestem po rozmowie w necie z kimś, kto zapewnia mnie o swoim przywiązaniu i uczciwosci ponad rok. Zakładam już 5 profil i on na każdym jest, nie przeczuwając ,że rozmawia ze mną. Tacy są mężczyźni. Mam dzisiaj wesołą noc:)

Gość Szczepan Jeleński
Olej go. Dla chłopa to najgorsza zemsta jak baba go oleje i nie chce znać a dobrze jej się powodzi i jest szczęśliwa. Uwierz mi.

Gość o jeny jeny
czasem mi az lzej, gdy po kryjomu zniszcze cos komus, kto mi cos zniszczyl, a potem udaje zmartwione tym faktem niewiniatko.. jestem zła??? ----- nie, tylko podła i z kazdą nową podłością kręcisz bata na siebie każde doświadczenie w naszym życiu czemuś służy - pomyśl dlaczego ciebie to spotkało i jakie z tego masz wyciągnąć wnioski

Gość rocznik 1987
ale czasem ktos mi chamsko cos zrobi, swiadomie, wiec ja go - karzę..

Gość rocznik 1987
znow mnie kusi by komus dowalic..masakra:O

Gość ja sie zemscilam na bylym
razem ze mna mial równoczesnie ze 3-4 :O Przez rok mialam depresje,nie wychodzilam z domu,mialam fobie spoleczna,zniszczyl mi wszystko. Po roku zaczelam zemste,trwala ona rowny rok. Doprowadzilam go do takiego stanu psychicznego,ze zdalam sobie sprawe,ze zabrnelo to za daleko Teraz bardzo zaluje.Powinnam byla to zostawic imo upodlenia i bolu. Nigdy wiecej sie na nikim nie zemszcze.

Gość MÓL
IMO - akronim od In My Opinion (moim zdaniem) często używany w slangu internetowym

Gość rocznik 1987
jak to zrobilas? jak sie zemscilas?

Gość ja sie zemscilam na bylym
nie wiedzial,ze to ja Przez internet po prostu,czyli tam gdzie zawsze wyszukiwal kochanek sobie. Dlugo by o tym pisac:O

Gość muskatnuss
skutek zwrotny grzechu jak nie wróci w tym życiu to w następnym, ale ze stokroć większą siłą

Gość peczuk
widzisz jezeli to zrobisz to pokazesz mu jak Ci na nim zalezalo . ale czy warto ?? nie watpie czy tak naprawde chcesz niszczyc komus zycie . postaraj sie o tym zapomniec . jezeli jest na tyle glupi zeby bawic sie ludzkimi uczuciami to predzej czy pozniej przyjdzie na niego kara i to bez posrednictwa zadnej pokrzywdzonej przez niego osoby . zachowuj sie jak dojrzała kobieta olej go i wez sobie te slowa do serca " nie dawaj mu tej satysfakcji "

Gość gość
Trzeba się mścić. Równowaga w przyrodzie musi być! Ja też zastanawiam się jak zemścić się na ludziach we wsi, którzy o mnie plotkują same kłamstwa!

Gość gość
"chcesz sie zemscic? Odnies sukces to najbardziej zirytuje tych ktorzy ci zle zycza" poznaj kogos chodz na randki i pokaz mu jak sobie radzisz bez niego pozdrawiam :)

Gość gość
"chcesz sie zemscic? Odnies sukces to najbardziej zirytuje tych ktorzy ci zle zycza" poznaj kogos chodz na randki i pokaz mu jak sobie radzisz bez niego pozdrawiam :)