Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilaka26

doradzicie???....

Polecane posty

Gość kamilaka26

ostatnio oznajmnilam chlopakowi ze zamierzam zostac jeszcze pare miesiecy zagranica, jestem osoba ktora nie pozwoli zeby facet za mnie cos placil a mamy powazne plany, dlatego chce jeszcze dozbierac oszczednosci, on po tej wiadomosci zmienil calkowicie swoje zachowanie do mnie twierdzi ze caly czas go oklamuje, a nie mam przeciez powodow to mu tlumaczylam zeby go klamac gdziekolwiek wychodzilam z kimkolwiek rozmawialam on wiedzial o tym bo mu pisalam, ale wszystko obrucil i zaczol swoje podejrzenia ze jezeli go oklamalam ze wrocewtedy i wtedy to i w innych sytuacjach moglabym go oklamc np ze nie poszlam do rodziny a spotkalam sie z kims i spalam z tym kims, ze jak jestem zagranica to pewnie prowadze zycie towarzyskie w nocy zamiast spac to boli, poczulam sie jak ostatnia lepsza nie wiem co robic, zawsze mi sie wydawalo ze jezeli sie kocha to nie uzywa sie takich slow jak on uzyl, co robic?? dlaczego on nie chce zrozumiec ze ja chce tu zostac i zeby po rowno sie dokladac do wszystkiego??

problem w tym ze każdy normalny człowiek rozumie że dłuższe rozstanie powoduje osłabienie uczuć i potrzebę zaspokojenia seksualnego Wiem jak trudno ci się rozstać z pracą która przynosi ci dochód lepszy niż tutaj i na dodatek nikt ciebie stamtąd nie wygania Ten sposób rozumowania wiele rodzin rozpadło się bo zostali rozdzieleni na wiele lat Nie czarujmy się ale zawsze kobieta wybiera sobie faceta na seks a wybiera wówczas gdy ma potrzeby Potrzeby zwiększają się gdy jest dłuższa przerwa w zaspokojeniu seksualnym Dlatego sa jego obawy że pewno masz jakiegoś faceta a jego trzymasz dla asekuracji.

Twoim postem przypominasz mi moją ex. Tez byla za rownouprawnieniem, tak jakbym czytal ją. Widac, miedzy Toba a Twoim facetem az tak silnej wiezi nie ma, zebys tesknila za nim. Zostan i rozwal swoj związek

kamilaka26, nie rób ze swojego faceta idioty. Wystarczy, ze Ty emocjonalnie nie dorosłaś do swoich lat używając takich argumentów.

Jak chces równości to se jajca i pauke zachoduj. A on niech se wychoduje tzytze. DD* *durna_dupo.

Gość puf
Jak on Cię kocha i nie zależy mu na kasie, ale na byciu z Tobą, to wracaj do niego i to jak najszybciej! Inaczej rozwalisz Wasz związek i zniszczysz uczucie, które Was łączy. Pieniądze to nie wszystko. Tak, wiem, oklepane, banał itd. Ale za to jaki prawdziwy! Zastanów się, co dla Ciebie jest najważniejsze i wybierz.