Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IlonaW

Sex.

Polecane posty

Gość IlonaW

Witajcie. Zapewne taki temat powtarza się od czasu do czasu. Po jakim czasie uprawialiście w związku sex? Chodzi mi o takie związki, które nie są Waszymi pierwszymi. To z reguły kwestia tygodni, miesięcy? Dni?

Gość ilona z dziurawego kondoma
:D

Gość IlonaW
Hehe, ładny rym, ale moje imie jest wymyślone, dla ochrony danych osobowych. ;)

Gość ilonko a jak tam
Twoj luby co go poznałas ? to ten z autobusu co sie do Ciebie usmiechał tak ?

Witam. To zależy od długości trwania znajomści... czas to pojęcie względne.. 1. Seks po pierwszych 5 minutach - bo każda następna godzina to spory wydatek a alfons czeka... 2. Seks po 3-4 drinku, bo już tyle się w nią zainwestowało że trzeba realizować zyski 3. seks po 7-8 dniach gdy 2 tygodniuwy urlop dobiega końca 4. seks po 2 miesiącach - koniec wakacji, wszystkie naczynia pozmywane, czas opuszczać anglię... 5. seks po ślubie cywilnym, no i potem rozwód i tak na okrągło...

Gość ilonko a jak tam
a sex to roznie jest Ty chcesz czy on chce ?

Gość IlonaW
Nie, to nie ten poznany w autobusie. Coś Ci się musiało z kimś pomylić. :) Nie, u nas nie ma sexu. Ale mężczyzna bardzo na mnie działa, co zdarza mi się pierwszy raz. Wcześniej byłam 6 lat w związku , więc nie jest tak, że zmieniam mężczyzn jak rękawiczki i idę z nimi do łóżka. Mam na Niego ogromną ochotę, ale trzymają mnie jeszcze jakieś hamulce, że to za szybko..

Gość ilonko a jak tam
za szybko tzn ile czasu juz razem ?

Gość IlonaW
Baaaardz mało. 2 tygodnie. :P

Gość mirek z popychowa
po 5 latach stało się..... i zrobiliśmy to ale chyba jeszcze ze 2 lata mogliśmy poczekać to była przedwczesna i pochopna decyzja :D :D :D

Gość siupsiupsiuppup
Po 7 miechach pierwszy raz a moja najlepsza przyjaciółka wyzwała mnie od dziffeek bo ona ze swoim po 2 latach;/

Gość IlonaW
Mój, ale tam nie ma mowy o żadnym autobusie. :)

Gość ilonko a jak tam
a 2 tygodnie to nie tak mało jak sie masz meczyc i hamowac sie to lepiej to zrob bo pozniej bedziesz załowac ze szybciej tego nie zrobiłas no i sytuacja odwrotna tez moze zaistniec to jak w piosence ... wsystko sie moze zdarzyc ...

Gość IlonaW
Ale mi nie chodzi o stratę dziewictwa. Wiadomym jest, że wtedy czeka się dłużej. Ja również czekałam z tą decyzją 2 lata. Chodzi mi o kolejne związki.

Gość IlonaW
Dziwne to jest, wiem. Nigdy tak nie miałam. Zdarza się to pierwszy raz. Wiem, że mężczyzna jest wartościowy i odpowiedzialny. Ale jednak mam opory, dotyczą one jedynie czasu razem..

Gość ilonko a jak tam
no sorki nie wiem co mi sie z tym autobusem wkrecilo :-P

Gość siupsiupsiuppup
Moim zdaniem w takiej kwestii ważna jest sytuacja partner i wiek w ktorym sie podejmuje taką decyzje.

Gość mirek z popychowa
skoro w temacie dałaś sex to chyba o związki seksualne ci chodzi, kolejna cizia co nie wie czego chce :P

Gość ilonko a jak tam
no wiesz jak to jest ktos obcy nie doradzi trzeba serduszka posłuchac i troche umysłu ;) to Ty wiesz jakie relacje panuja miedzy Wami :-)

Gość IlonaW
Wiem, że nikt mi nie doradzi i nie tego oczekuję. Po prostu zapytałam jak to jest u Was - po jakim czasie się to zdarzało. :) Mam 24 lata, On ma 29.

Gość ilonko a jak tam
a jesli o mnie chodzi to tak zrobił bym to po 2 tygodniach :-) ale wiesz jak to jest niemiarodajna rada to jest bo ja facet jestem :-P ;) :classic_cool:

Gość ilonko a jak tam
a u mnie bywalo roznie i po 3 miesiacach i po 3 dniach nie ma reguły

Gość ilonko a jak tam
a roznica wieku jest jak dla mnie idealna :-)

Gość ilonko a jak tam
ale moze zapytaj jego i porozmawiaj z nim na ten temat co on o tym mysli ;) bo ten sex to razem bedziecie miec ,wiec zdanie chyba sie liczy jego :classic_cool:

Gość IlonaW
On chce, widzę to. Gdy dojdzie do jakichś pieszczot robi się śmielszy i obserwuje moją reakcję, gdy cofam rękę, to przestaje, gdy nie, to pozwala sobie na więcej. Zapytałam Go ostatnio o te tematy - powiedział, że nie liczy się czas, a uczucia. :)

Gość ilonko a jak tam
no jesli tak to juz tylko Twoja decyzja została do podjecia :-) a wiele jest prawdy w tym co powiedzial tez tak uwazam :-)

Gość IlonaW
Dodał także, że "mi się nigdzie nie spieszy Słońce, zaczekam ile będzie trzeba" :) Tylko nadal mam pewne opory, natury etycznej, ale wydaje mi się, że naiętność między nami jest silniejsza. Ile masz właściwie lat? Myślałam, że jesteś kobietą.

Gość coś ciekawego ^^
moim zdaniem miesiąc warto poczekać... i to jest takie minimum.. po tym jak o nim piszesz, że jest "wartościowy i odpowiedzialny" to szczerze mówiąc po 2 tygodniach znajomości to raczej guzik o człowieku można wiedzieć

Gość IlonaW
Znam Go - z opowieści przyjaciółek. To brat jednej z nich. Więc wiem o nim trochę więcej niż sama zdażyłam Go poznać.