Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

.dreams.

Wasze odchy艂y

Polecane posty

Go艣膰 fatumlosu
jakie艣 50 stopni w kierunku p贸艂nocno wschodnim i 39 stopni na zach贸d :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 w ogie艅 by mocniej 偶y膰 oho
jak patrz臋 na szkoln膮 tablic臋 to rysuj臋 sobie w wyobra藕ni przek膮tne wiem 偶e to por膮bana, ale bez tego nie zaczn臋 normalnie lekcji ;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przebywajac na terenie rp
a ja mysle sobie ze wy******mi sie okolo 6 lat z zycia juz dawno powinnam byc w zupelnie innym miejscu ale jeszcze przezyje te okolo 54 dni

Udost臋pnij ten post

ja ci膮gle si臋 za siebie ogl膮dam i robie to nie艣wiadomie, brzeg wyrwanej kartki na kt贸rej pisz臋 nie mo偶e by膰 postrz臋piony. jak co艣 sobie jeszcze przypomn臋 to napisz臋:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bombaa......
pisz臋 na kafe, to m贸j najwi臋kszy odchy艂 i grzech :classic_cool:))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szcz
Chce co艣 napisa膰, ale nie wiem co.

Udost臋pnij ten post

Ja jak pisze na wyrwanej kartce,to zawsze ten postrz臋piony brzeg musi by膰 z lewej strony,艣niadanie/kolacje(nie wiem co to mo偶e by膰)jem o 2 w nocy,cz臋sto 艂api臋 si臋 na tym 偶e g艂o艣no nuc臋 albo 艣piewam w miejscach publicznych,zrywam li艣cie z ka偶dego krzaka obok kt贸rego przechodz臋,jak nie poprawi臋 czego艣 co krzywo le偶y/wisi to dostaj臋 pierdolca,nie zasn臋 je艣li mam otwarte drzwi od pokoju i zawsze musz臋 spa膰 plecami do 艣ciany,jak by艂am ma艂a zabija艂am r贸偶ne malutkie zwierz膮tka i robi艂am im groby,wychodz膮c z domu zawsze sprawdzam czy za艂o偶y艂am majtki(ca艂y czas mam wra偶enie 偶e nie),ca艂y czas co艣 gubi臋,wysy艂am SMS do kogo艣 innego,nie do tej osoby do kt贸rej mia艂am wys艂a膰,rozmawiam ze zwierz臋tami,jak widz臋 jakie艣 robaki to nast臋puje totalna panika,brzydz臋 si臋 t艂ustych rzeczy(zawsze odkrawam t艂ust膮 cz臋艣膰 z szynki),kiedy co艣 m贸wi臋 strasznie gestykuluj臋 i nawet o tym nie wiem,przestaj臋 dopiero wtedy kiedy kto艣 mi m贸wi 偶e go uderzy艂am albo mu oko wybije to tyle na razie,jak sobie przypomn臋 to jeszcze napisze:)

Udost臋pnij ten post

o! ja te偶 jak id臋 ulic膮 to sobie 艣piewam i orientuje si臋 dopiero wtedy kiedy widz臋 偶e ludzie si臋 na mnie dziwnie patrz膮:P tak偶e jesli zobaczycie kogo艣 spiewaj膮cego na ulicy, wiedzcie 偶e to JA! :D

Udost臋pnij ten post

i ca艂y czas poprawiam sobie grzywk臋:D

Udost臋pnij ten post