Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

.dreams.

Wasze odchyły

Polecane posty

Gość fatumlosu
jakieś 50 stopni w kierunku północno wschodnim i 39 stopni na zachód :)

Gość w ogień by mocniej żyć oho
jak patrzę na szkolną tablicę to rysuję sobie w wyobraźni przekątne wiem że to porąbana, ale bez tego nie zacznę normalnie lekcji ;p

Gość przebywajac na terenie rp
a ja mysle sobie ze wy******mi sie okolo 6 lat z zycia juz dawno powinnam byc w zupelnie innym miejscu ale jeszcze przezyje te okolo 54 dni

ja ciągle się za siebie oglądam i robie to nieświadomie, brzeg wyrwanej kartki na której piszę nie może być postrzępiony. jak coś sobie jeszcze przypomnę to napiszę:P

Gość bombaa......
piszę na kafe, to mój największy odchył i grzech :classic_cool:))

Gość szcz
Chce coś napisać, ale nie wiem co.

Ja jak pisze na wyrwanej kartce,to zawsze ten postrzępiony brzeg musi być z lewej strony,śniadanie/kolacje(nie wiem co to może być)jem o 2 w nocy,często łapię się na tym że głośno nucę albo śpiewam w miejscach publicznych,zrywam liście z każdego krzaka obok którego przechodzę,jak nie poprawię czegoś co krzywo leży/wisi to dostaję pierdolca,nie zasnę jeśli mam otwarte drzwi od pokoju i zawsze muszę spać plecami do ściany,jak byłam mała zabijałam różne malutkie zwierzątka i robiłam im groby,wychodząc z domu zawsze sprawdzam czy założyłam majtki(cały czas mam wrażenie że nie),cały czas coś gubię,wysyłam SMS do kogoś innego,nie do tej osoby do której miałam wysłać,rozmawiam ze zwierzętami,jak widzę jakieś robaki to następuje totalna panika,brzydzę się tłustych rzeczy(zawsze odkrawam tłustą część z szynki),kiedy coś mówię strasznie gestykuluję i nawet o tym nie wiem,przestaję dopiero wtedy kiedy ktoś mi mówi że go uderzyłam albo mu oko wybije to tyle na razie,jak sobie przypomnę to jeszcze napisze:)

o! ja też jak idę ulicą to sobie śpiewam i orientuje się dopiero wtedy kiedy widzę że ludzie się na mnie dziwnie patrzą:P także jesli zobaczycie kogoś spiewającego na ulicy, wiedzcie że to JA! :D