Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lenka87

MOJE WŁOSY!!! POMOCY!!!

Polecane posty

Witam dziewczyny. Potrzebuję pomocy, porady co zrobić z moimi włosami... Miałam naturalne włosy jasne blond. Pomalowałam je kilkakrotnie henną na ciemno brązowy. Po kilku miesiącach od ostatniego farbowania zauważyłam, że ciemny kolor mi wcale nie schodzi, a moje włosy nie odrastają jasny blond, tylko ciemnie, niewiele jaśniejsze od pomalowanych. Chciałam wrócić do swojego naturalnego koloru i postanowiłam je rozjaśnić. PO ROZJAŚNIANIU WYSZŁA MI KATASTROFA. Moje włosy miały kolor jaskrawo-pomarańczowy z fioletowym refleksem. Rozjaśniłam drugi raz - ten pomarańcz trochę się rozjaśnił. Postanowiłam rozjaśnić trzeci raz - wyszły mi włosy jasnopomarańczowe z domieszką żółtego. Odrosty po hennie, których nie było widać przed rozjaśnianiem mają ładny jasny kolorek, ale teraz to wygląda strasznie - jasne blond włosy od głowy do długości ok. 5 cm, a na reszcie długości jasnopomarańczowo żółte. Może jest tu ktoś, kto mi poradzi jak tego pomarańczowożółtego koloru pozbyć się z włosów? Jak sprawić, by były jednego koloru na całej długości? Może ktoś mi doradzi jakąś farbę jasną która daje efekty przy wcześniejszym stosowaniu farb roślinnych? proszę o pomoc

Gość allright
nie znam się szczerze mówiąc,więc trudno jest cokolwiek poradzić. zgłoś się do jakiegoś fryzjera,który pomógłby Ci uzyskać zamierzony kolor. napewno da się to jakoś zrobić. a twoje włosy zapewne są zniszczone? postaraj się je jakoś odbudować wodą brzozową albo wodą pokrzywową czy skrzypem polnym :)

idz do dobrego fryzjera ale tak to jest jak sie raz pomaluje to zawsze sa ciemniejsze odrosty njiz mialas włosy

na fryzjera teraz za bardzo nie mam czasu, a zresztą moja ulubiona, zaufana fryzjerka zamknęła swój salonik niedawno, a miałam tyle przejść z fryzjerami, że boję się pójść do takiego nie sprawdzonego... A moje włosy co dziwne po trzech rozjaśnianiach ich przeze mnie w ciągu tygodnia nie są zniszczone, przesuszone, nie wypadają, nie łamią się i ogólnie dobrze wyglądają, tylko ten kolor... A myślałam, że ktoś zna może jakiś sposób np. szampon lub odżywka, bo widziałam takie szampony, które eliminują żółty odcień włosów, ale czy one działają?? i który z nich wybrać??

Gość yyyyy........
są szampony, które eliminują żółty odcień.. są one fioletowe.. najlepszy chyba jest z Joanny.. tylko nie przesadź bo będziesz miała fioletowe włosy po jakimś czasie :) musiałabyś najpierw spróbować tym szamponem, jeżeli nie pomoże to chyba jedynie platynowy blond. Życzę powodzenia :)

Gość ghyhhhhh
nh

Gość boze dziewczyno...
robisz sobie taka masakre z włosami ze juz chyba najgorszy fryzjer nie jest w stanie zrobic ci nic gorszego...Idź to fruzjera i nie pierdziel tu ze nie masz czasu, jak ja bym miala syf na głowie taki to chociaz bym miala 40 stopni goraczki lub byla na bezludnej wyspie , do fryzjera bym dotarła!!! :O