Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarnychlebiczarnakawaa

Jak przywrócić usunięte pliki

Polecane posty

Jakiś czas temu usunęłam z dysku zdjęcia, które teraz chciałabym przywrócić. Czy istnieje sposób, aby to zrobić? Możecie polecić mi jakiś program? (Nie ma ich w koszu ;). )

Pomocy!

odpowiednie pytanie zadaj wujkowi google , to z pewnością ci pomoze ... A tak ogolnie , to moze się udać odzyskanie plików , pod warunkiem ,ze zapisały sie inne pliki w to miejsce

odpowiednie pytanie zadaj wujkowi google , to z pewnością ci pomoze ... A tak ogolnie , to moze się udać odzyskanie plików , pod warunkiem ,ze zapisały sie inne pliki w to miejsce

Wujek Google mnie nie kocha ;

pozostaje ci tylko pomoc doświadczonego informatyka, co potrafi znaleźć na dyskach kopie zapasowe....

A znacie może jakiś program do przywracania plików? Ja próbowałam z GetDataBack, ale niestety nie zapisałam nic w folderach, z których owe zdjęcia usunęłam i za pomocą tego programu nie umiem przywrócić plików.

Gość gość
Poszukaj programu do odzyskiwania danych

Gość zuzannaanna
Zamiast szukania programu lepiej zanieść laptopa do serwisu np tu http://www.alldatarecovery.pl/odzyskiwanie-danych-z-dysku-twardego/ i od razu odzyskają te dane. Z tego co wiem mają darmową wycenę odzyskiwania. Na własną rękę lepiej nic nie kombinować bo może się okazać, że jeszcze więcej zrobisz szkód niż to warte.