Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wszystkie nicki są zajęte

Trochę męczący kolega

Polecane posty

Byłam na ognisku na którym znałam właściwie tylko jedną koleżankę, poznałam masę nowych ludzi, w tym właśnie chłopaka, o którym będę pisać. Jakoś złapaliśmy nić porozumienia, siedzieliśmy razem na tym ognisku, wiadomo że jak się wypije trochę to jest się przyjaźnie nastawionym do ludzi itp Koleżanka ulotniła się gdzieś ze swoim chłopakiem, a ja wróciłam z nim do domu gdzie wszyscy mieliśmy nocować. Posiedzieliśmy trochę, pogadaliśmy, wszystko fajnie. Następnego dnia znalazł mnie na naszej-klasie, wymieniliśmy się numerami telefonu i zaczęły się smsy. Kolejnego dnia zaproponował, że się zobaczymy. Ok, ja nie miałam nic lepszego do roboty, poza tym polubiłam go. Spędziliśmy ze sobą pół dnia i było sympatycznie. A teraz on codziennie wysyła mi masę smsów. Od samego rana aż do czasu gdy pójdzie spać. Trochę mnie to męczy. Jest w porządku, ale nie jest w moim typie, poza tym nudzi mnie to częste pisanie... Wystarczy, że nie odpisuje 15 minut, on już wysyła kolejnego smsa "dlaczego zamilkłaś?" ... Nie chcę być dla niego nie miła, bo naprawdę jest fajnym człowiekiem. I tutaj moje pytanie - jak się trochę od niego uwolnić, by go nie urazić? Możemy utrzymywać kontakty, ale bez przesady, nie non stop... Dodam, że ja mam 18 lat, on 24 i ma tyle czasu bo aktualnie szuka pracy.

Gość klklmnjj
Odpuść sobie lepiej chlopaka bo Ci żyć nie da. Będzie Cię osaczał z każdej strony, teraz to są tylko smsy z czasem będzie Cię chciał kontrolować coraz bardziej. Nie dopisuj mu poprostu na wszystkie smsy agdy będzie się dopytywał czemu nie odpisujesz to mu grzecznie powiedz, że nie chodzisz cały dzień z tel. w ręku, i że masz też inne zajęcia.

Gość dsadsasddsasdds
moze warto z nim sprobowac? az taki brzydki jest?

Gość wszystkie nicki są wolne
zamiast pisać ten post pogadałabyś z nim, że to cię męczy.

Gość dsadsasddsasdds
powinnas mu jakos zakomonukowac ze interesuje cie znajomosc ale tylko na stopie kolezenskiej,jesli mu to bedzie odpowiadac to ok

Gość dsadsasddsasdds
po za tym to nie powinaa mu dawac nr telefonu,ale wy dziewczyny macie tak ze uwielbiacie miec mase chlopakow wokol siebie niby kolegow bo jakie to mile jak was adoruja chca spedzac czas,a potem was juz to strasznie drazni i denerwuje gdy liczy na cos wiecej

wszystkie nicki są wolne o to chodzi, że nie wiem w jaki sposób mu to powiedzieć by go nie urazić dsadsasddsasdds rozmawiałam o tym z koleżanką która go zna i ona stwierdziła, że na pewno mu nie chodzi o nic więcej niż koleżeństwo, dlatego nie chcę się wygłupić bo może faktycznie o nic więcej mu nie chodzi. Ale to nie jest normalne by tyle pisać do koleżanki.

Gość 2468
powiedz mu wprost że nie jest w twoim typie i traktujesz go wyłącznie jako kolege, on na bank liczy na cos wiecej wiec jak mu tak powiesz to powinien sie odczepic;) ewentualnie daj mu do zrozumienia że poznalas jakiegos chlopaka

jak się trochę od niego uwolnić, by go nie urazić?" trochę uwolnić ? trochę jednak sie z nim kumplować ? o co ci chodzi?

Gość 2468
chłopakowi który w kolko pisze do ciebie smsy i oburza sie jesli mu szybko nie odpisujesz na 100% nie chodzi tylko o koleżeństwo, nie oszukujmy sie;) czy myslisz ze do wszystkich koleżanek tak w kółko pisze? ;)

Regres Chciałabym byśmy mogli czasem pogadać właśnie na jakimś ognisku, czy koncercie. Po prostu jak znajomi. Nie chcę być zasypywana tyloma smsami dzień w dzień. 2468 wiem, że na pewno do wszystkich koleżanek w kółko nie piszę... Chyba tylko ja mam takiego pecha, że najbardziej biegają za mną Ci, którzy nie są w moim typie :)

Chciałabym byśmy mogli czasem pogadać właśnie na jakimś ognisku, czy koncercie. Po prostu jak znajomi." to idz i mu to powiedz co tutaj mi napisałaś . Czy to jest a wykonalne ? To chyba prosta sprawa Chyba tylko ja mam takiego pecha, że najbardziej biegają za mną Ci, którzy nie są w moim typie" ale tylko i wyłacznie na własne życzenie :D

też takiego miałam. Pierwszego smsa dostawałam zanim się obudziłam, ostatniego - kiedy już spałam. Albo z nim pogadaj, albo zerwij kontakt, bo Ci zyć nie da.

Gość taki jede koles
24 lata i wysyła smsy co chwila ? to jakiś dzieciak ja wysyłam max 1-2 dziennie jak mi sie laska podoba.

Tylko nie wiem czy lepiej od razu z nim pogadać," Najlepiej w tej chwili , wez do reki telefon i zadzwon :) Moze juz dzisiaj bedziesz miała spokojny niedzielny wieczór ;)

Gość taki jede koles
taka duża dziewczynka i nie wie jak spławić facecika.. ja to widzę tak dla ostudzenia po prostu nie odpisuj mu na sms,y. jak zapyta dlaczego nie odpisywałaś to powiedz że nie miałaś nic na koncie ( stały motyw jak nie chcecie odpisywać ). Jak go lubisz to się z nim spotykaj tylko trzymaj dystans , jak facet kumaty to się skapnie że nic więcej nie ugra bo chętna laska też brnie dalej ,a nie stoi w miejscu...... szkoda kolesia ,ale takie życie.