Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kala19

balagam o pomoc..jestem zrozpaczona,czy to mozliwe?

Polecane posty

drogie kafeterianki od pol roku biore yasminelle,wczesniej bralam trzy lata yasmin od tygodnia mam ciagle napuchniete nabrzmiale piersi ktora mnie okropnie bola!!!!!!!!!!!!!!!! czy mozliwe zer to ciaza?a czy jesli okaze sie ze tak a ja wciaz przyjmuje tabletki to czy dzieckuu nic nie bedzie? dodam ze mam pcos..wiec szansde na dziecko niewielkie ale w takm razie skad to nabrzmienie piersi i silne bole??

Gość ciąża jak nic

ale pzy braniu tabletek i pcos? mozliwa ciaza?

Jeśli prawidłowo przyjmowałaś tabletki, to szanse na ciąże są baaaardzo nikłe. Może to po prostu skutek uboczny brania hormonów?

Gość dlaczego takie panny
w przypadku jakichkolwiek wątpliwości nie zrobią sobie testu? uspokoi Cię jeśli powiem Ci, że nie jesteś w ciąży?

Gość ojoojjjjjj
nie jesteś w ciąży - to jest reakcja na hormony - jak nie minie po 3 opakowaniu to zgłoś się do gina po inne tabsy - ja miałam to samo ale po cileście

Gość dsvf g
jasne ze przy PCOS jest mozliwa ciaza!!!!! Wiele kobitek zachodzi przy tym zespole. Ale tylko wowczas kiedy sie nie zabespieczaja. Jesli regullarnie bierzesz tabletki, nigdy nie zapomnialas wziac o okreslonej porze to nie sadze zebys byla w ciazy. Czasem hormony tak dzialaja ze piersi bola przy braniu antykow.