Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaa675

miesiąc do ślubu - (świadkowa) poradźcie mi

Polecane posty

Gość onaaaaaa675

został mi miesiac do ślubu sukienki juz mam są dopasowane ale przydało by ; schudnąć z brzucha z oponki pod pepkiem i boczków po bokach- co robic co jesc i co cwiczyć?????? -opalić sie ( mam jasna skóre ale nie jest to typ 1 bladości ;] ( myslałam nad solarium co ile chodzic jak długo itp) - jakie bolerko bedzie pasowało do zielono turkusowej sukni?? - gdzie kupić rajstopy modelujace sylwetke (podnoszące pupe i zmniejszajace brzuszek) - jakie paznokcie(żelowe tipsy)jaki wzorek? sukienki mam w kolorach zielen turkus i róż amarant - jaka fryzurka bedzie pasować mam długie blond włosy z gdzieniegdzie pasemkami brąz jaki makijaż?- (blondynka, niebieskie oczy , suknia zielono turkusowa dodatki bedą srebrne czy ktos tutaj zna sie żeby mi pomóc ??

Gość onaaaaaa675
dodam ze jest to slub mojej siostry z owczarkiem niemieckim sąsiada :classic_cool:

wstaw zdjecie sukni- latwiej bedzie doradzic.

Gość malinaka
-solar - nie wiem jaką masz karnacje najlepiej zapytaj się pani z solarium , one się na tym znają i lepiej wiecej razy krótko niż raz za długo i sie poparzyc. szczególnie przy zielonym z niebieskim dobrze się opalić zeby nie wygladać niezdrowo (na ostatnim weselu miałam sukienke w butelkowej zieleni i puki się nie opaliłam trochę to nie wygladało to dobrze) bolerko - myślę ze czarne ewentualnie zielone lub turkusowe aczkolwiek nie widząc koloru to ciężko powiedzieć reajstopy - w większości sklepów z bielizną paznokcie - ja bym zostawiła normalne i pomalowała na czerwono lub różowo ew jakis wzorek pasujący do całości... ale jak nosisz tipsy to tez ok fryzure dobiera sie do twarzy i upodobań a nie koloru i długości włosów bo to dowolnie mozna zmienić makijaż pobaw sie poprubuj i zobacz co będzie w tym zestawieniu pasowało, masz jeszcze czas

jesli chodzi o solarium to zacznij juz teraz, chyba nie chcesz byc czerwona na slubie na pierwszy raz gora 8min potem po 10 dwa razy w tyg. :)

Gość malinaka
bolerko bym do takiej wzieła raczej ażurowe albo z jakiegoś delikatnego materiału a jak o twoje pytania chodzi to kolor ważniejszy jak fason;)

Gość onaaaaaa675
no tak dzieki a czy ktos moze cos poradzic na oponke pod pępkiem i boczki mam takie małe i chciałabym sie tego pozbyc moze jakies kremy cwiczenia?

Gość onaaaaaa675
??

Gość malinaka
na kremy nie licz. ew koleżanka powiedziała mi kiedys ze jej ciotka kupiła ten z avonu co działa jak gorset, ze faktycznie wyszczupla na cały dzień a wiedzorem po prysznicu jest takie puf i wszystko wraca do normy ;p aerobowa 6 weidera ponoć jest swietna ale nie znam nikogo kto by wytrwał dość dlugo. Możesz sie też na fitness zapisać ;) fitnes jest o tyle fajne ze mobilizuje i mozesz zapisać sie na modelowanie akurat tej partii która cie interesuje;) poza tym rajtki też powinny troche dać aczkolwiek, skoro martwisz sie oponką to czemu wybrałaś akurat taki fason sukienki który to uwydatni?? może jednak trochę przesadzasz i nie ma zadnej oponki;p

Gość mniej jedz

Na oponkę A6W, można jeszcze spróbować hula hop.

Gość onaaaaaa675
bo ta sukienka jest przepiekna i taką chciałam jest obcisła a jedyną rzeczą która tu nie pasuje to ta oponka i boczki bo takto talia itp jest pieknie;p

Gość malinaka
no to pozostaje tylko poćwiczyć ;)

Gość onaaaaaa675
no tak ale ja ćwicze brzuszki i nic zero efektów moze miesnie troche urosły

Gość malinaka
z tego co słyszałam to jesli a6w nie pomoże to juz tylko odsysanie ;)

Gość rdrdrdrd
najlepiej żeby schudnąc to znalesc sobie kilku kochanków i ćwiczyć cały czas przez miesiac

Gość
1. zastosuj diete 1500 kcal jedz wszystko co lubisz tylko nie przekraczaj 1500 kcal, jeżdzij na rowerze , biegaj jak lubisz 2. solarium nie jest zdrowe jak wiadomo ale jak pojdziesz ze 2 razy przed slubem na pare minut to chyba nic ci nie będzie. dodadkowo pij codzinnie szklanke soku z marchwi. 3.bolerko-albbo w kolorze takim jak suknia. ew. czarne lub srebrne 4. tipsy żelowe klasyczny french elegancki i potem do wszystkiego pasuje na co dzien 5. fryzura-może rozpuszczone loki? 6. makijaz -proponuje Ci oczy -srebrny cien, dobry pogrubiajacy tusz, blyszczyk blody róz z drobinkami

Gość
sukienka sliczna

Gość onaaaaaa675
kotka20093- dziękuję za pomoc ;)

Gość onaaaaaa675
A CZY macie zdj jakichs fajnych fryzur dla swiadkowej na długie włosy