Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anybody seen my baby 2010

Co można znaleźć w lumpeksach oprócz ubrań?

Polecane posty

j.w. słyszałam, że książki, narzuty, poszewki... a wy co nieraz widzicie i w jakich cenach?

Gość fdgvhbjmlknjbhgyuihkj
zasłony firanki reczniki przescieradla poszewki narzuty koce okulary' zabawki gry planszowe, puzzle buty torebki druty (do włóczki) włoczke lustra kosmetyki reczniki naszyjniki biżuterie ogólnie garnuszki, dzbanki, kubki, kominki do olejkow, i mase innych rzeczy

zasłony firanki reczniki przescieradla poszewki narzuty koce okulary' zabawki gry planszowe, puzzle buty torebki druty (do włóczki) włoczke lustra kosmetyki reczniki naszyjniki biżuterie ogólnie garnuszki, dzbanki, kubki, kominki do olejkow, i mase innych rzeczy

Gość jjjkjkjjk
syf, kiłę, mogiłę

O! Nie wiedziałam, że aż tyle rzeczy idzie tam wygrzebać, chyba na prawdę się wybiorę.. problem w tym, że w moim małym miasteczku są chyba ze trzy tylko lumpki i to jakoś tak ... mało wyposażona z tego co widzę... ale dziękuję serdecznie za odpowiedź bogatą :)

Gość barabarabab
pewno pchly mozna znalezc, tak mysle..

Pchły to raczej na bezdomnym psiaku można znaleźć.. jak ktoś szuka ;)

te ciuchy sa zbierane na smietnikach za granica wiec wszy pewnie w nich byly jednak przed wyslaniem ich do hurtowni sa posypywane proszkiem dezynfekujacym, a jesli nie ze smietnikow to ze specjalnych punktow skupow...czesto sa to rzeczy osob zmarlych... :O wiem to z pierwszej reki

Gość niechce mi sie logowac
ludzie kupuja posciel w lumpeksach ktos mogl w tej poscieli umrzec :o jak widze ciuchy z lumpa zawsze mnie zastanawia czy akrat w to ktos kto wlasnie umarl mogl byc ubrany przeciez to masakra :o juz nie wspomne o kupowaniu majtek w lumpeksach..trzeba byc krotkowzrocznym i nieswiadomym konsekwencji