Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwator..

CZY SĄ TU OSOBY CIERPIĄCE NA DEPRESJĘ ?

Polecane posty

Gość psycholog i jego rola
mam za sobą roczną terapię u psychologa. jak ja nie cierpiałam tego faceta, wkurzał mnie jak mało kto...jak miałam isć na sesję to dostawałam na przemian migreny albo sraczki :D...ale wiecie co? Po rocznej terapii, kiedy gościa pożegnałam z ulgą i obiecałam sobie, że nigdy więcej do niego nie pójdę...okazało sie, że problem który u niego wałkowałam przestał byc dla mnie problemem :D i że doskonale sobie radzę w analogicznych sytuacjach. do dzis dla mnie pozostaje tajemnica dlaczego ta terapia zadziałała, skoro terapeuta był - moim zdaniem- do bani :classic_cool:

Gość soska
poznałam za granicą dziewczynę która miała problemy rodzinne , wpadła w straszną depresję , bała się z domu wychodzić , brała leki kilka miesięcy i teraz czuje się dobrze , zawsze przy sobie ma wrazie czego tabletki ale już ich nie bierze, inna z powodu depresji wpadła w alkoholizm , dlatego ważne żeby się leczyć , bo każdy alkoholik najpierw ma depresję i to ona jest przyczyną do sięgania po alkohol , na początku wystarczy kieliszek żeby sie rozweselić........ najgorsze jest że bliscy nie zdają sobie sprawy z tego bo depresja w Polsce jest jeszcze lekceważona