Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kochamcieewuniuu

witaj Rajska Bogini

Polecane posty

Gość do autorki..... ...
jestes kolejna desperatka, ktora ukryta pod meskim pseudo probuje wcisnac kit o swojej milosci. kobieto, wez te psychotropy, i zniknij raz na zawsze z tego forum bo twoje posty sa nielogiczne i smieszne. musisz byc ostatnim praszczurem, skoro w necie uskuteczniasz tego rodzaju wynurzenia. :classic_cool:

co u Ciebie Kochanie?:) wiesz ze Mały mowil ze bardzo teskni za ciocia:)oboje nie mozemy sie juz doczekac, kiedy Cie zobaczymy:)❤️

Gość do autorki..... ...
poteskni i przestanie :P

Gość no chiba
siedmka🖐️

Gość pan kacepr wyrwizebski
ewy to kurwy, to wszystko :O

Gość pan kacepr wyrwizebski
buhahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, no dobra, a teraz SPIERDALAJ SUKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :classic_cool:

U mnie niedziela mija przy strugach deszczu. Tylko Mały za mną tęskni;)? Ja za Tobą i Małym tęsknie. To dla Was 👄 Też nie mogę się doczekać, kiedy Was znów zobaczę:)

to ze ja tesknie to oczywiste:) zyc bez Ciebie nie moge❤️ tak, w tym roku lato jakos nie chce nadejsc. Wciaz tylko deszcz i deszcz... Nie wolisz wpasc Tam gdzie niewychowani kafeterianie nie beda nam przeszkadzac?:)

a Wy, z Małym, nie wolicie wpaść Tam, gdzie zawsze jestem;)? Zawsze robię zakupy w REALu :classic_cool:. Zawsze przy półce z czekoladą;) pa❤️