Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eklrlolel

Popatrz na ten obrazek przez 30 sekund i powiedz co widzisz! SZOK!!!

Polecane posty

ok poczytałam:)zaraz posłucham:)

No można się wypłoszyć można :D Chociaż chyba nie ma nic gorszego jak ktoś w rzeczywistości Cie wystraszy. Ja już raz wracałem po ciemku do domu. Wszyscy spali. Wchodzę do mieszkania, chcę zapalić światło a tu nagle jakiś głośny ryk usłyszałem po czym coś mnie złapało za ramię z tyłu. Tego to nigdy nie zapomnę. Alke był też drugi raz jak poszedłem sobie spać na strych. Nigdy wcześniej nie miałem takich pomysłów ale tej nocy mi się akurat zachciało. Był gorący dzień i drzwi wszystkie były pootwierane. Idę sobie o północy na strych po ciemku , wymacałem łózko .. nagle coś poczułem że się poruszyło pod ręką. Puls skoczył na 200 ... zszedłem szybko na dół do pokoju. Nazajutrz okazało się że to kot sąsiada był :) Miałem ochotę go na patelnię wrzucić za to ale mięso z Niego żadne więc darowałem :P

no najgorsze jak ktoś w rzeczywistosci przestraszy:)zawsze zczynam sie wtedy drzeć i strasznie przeklinac:)

tylko mi jeszcze mówią co tak wrzeszcze i przeklinam:onie ma mowy o uspokajaniu:P sama musze się wyciszyc.

Gość BielyeRosy
jeny teraz caly czas widze tą twarz jak zamke i otworze oczy;p

no są wredni:)a tam...ja tak nie umiem:P

a nie chce:)nie jestes bezinteresowny..:)

no tak:P a tak ogólnie to ładne zdj.w stopce:)

przypomniało mi sie ,że chyba jakiś czas temu pytałes czy może być na świadectwo czy cos takiego.

Profesjonalny fotograf robił to i ładne :P Ale jakoś takie zamazane tu jest ... Jednak nie ma to jak zrobić sobie samemu :) Dawaj swoje ;)

Czy może być takie do CV :) Gdybym pytał o świadectwo to podałbym oceny :D A doradzałaś mi wtedy ? ;)

własnie nie pamietam czy wtedy coś pisałam,ale do cv jest odpowiednie:)

yyy ... wklej tu Natalia :) Zawsze można szybko usunąć więc nie ma problemu :) Na forum byłem też wcześniej kilka miesięcy ale nie wkleiłem bo myślałem sobie, że lepiej żeby mnie nikt nie rozszyfrował. Ale w sumie .... jestem sobą więc nikogo nie zaskoczę ;) Ludzie na NK mają fotki gdzie podają swoje nr tel i mają odwagę. Wstawiaj szybciutko :P Zrobisz kolejny krok do przodu. Na filmik juz sie odważyłaś :)

ej no ale ja w sumie nie mam na kompie żadnego swojego zdjęcia:)serio...

Nie za dobrze temu facetowi ? :D No no .... kuszący widok prezentujesz :) Ale te dwie inne to ... oj nie :)

ale ten obok to nie mój mąż to kolega:)a miałam pisac,żeby nic o piersiach nie było:D

Aaaaa .... tak swoją drogą to szybko żoną zostałaś ;) Dzieciaczki już są czy jeszcze nie myślisz o małych Natalkach ? :D