Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość go ahead cmon

Wyda się wam to nieprawdopodobne, ale...

Polecane posty

Gość go ahead cmon

Studiuję filologię rosyjską więc często są organizowane wycieczki do Rosji. Byłam tam w sumie 4 razy. Zawze jadę w to samo miejsce, bo...poznałam tam faceta. Oczywiście Rosjanina. Super się dogadujemy. Z drugiej strony mam rodzinę w Chicago i jeżdżę do nich na wakacje. Poznałam i tam faceta. Tam w Ameryce to chyba coś poważniejszego i facet jest nieziemski. Nie mam problemu by się z nim dogadać, bo chodziłam kiedyś na kurs angielskiego a poza tym angielski to teraz zna każdy choć trochę. Tamten z Rosji mówi mi że mnie kocha i jak go zranię to się z tym nie pogodzi bo dawałam mu nadzieję, a ten z Ameryki...spełnienie moich marzeń. Co mam robić?

Gość o losie!
idź na japonistykę i wyjeżdżaj na wycieczki do Japonii, może tam spotkasz trzecią miłość;P wtedy już nie będziesz miała dylematu tylko wybór;)

Gość Wybrać tego do kogo
bardziej pasujesz.

Gość ****pitu pitu****
Radzę udać się na wycieczkę dookoła świata i pobić rekord w ilości kochanków różnych ras, kolorow i rozmiarow :)

Gość kupom pisane
wal sie na dwa kontynenty;)piszesz moze scenariusze do polskich seriali?

Gość go ahead cmon
oni są jak ogień i woda, mnie bardziej pociąga ten ogień z Ameryki. Wszystkim się wydaje że Ameryka to nie wiadomo co. Jak dla mnie Ameryka to w większości idioci, ale on jest inny. Ma poukładane w głowie i to mi się podoba. A jednocześnie mnie rozgrzewa on i jego uczucie. Ten z Rosji to w sumie przyjaciel, kiedyś myślałam inaczej. Boję się go zranić.