Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bshydula

Wszyscy mówią, że jestem brzydka, co robić ?

Polecane posty

Gość Bshydula
Mam 25 lat, dziewica, niestety :(

Gość Bshydula
anybody?

Gość Bshydula
Gdzie mnie zabierzesz?

Gość t49445954964
to naprawde ty?? masakra

Gość Bshydula
tak, ja, masakra to nie jedyne słowo, jakie usłyszałam na temat mojej twarzy. Do tego mam gruby, wręcz męski głos. Kuźwa, po co żyć?

Gość beginka
prowo chyba

Gość Bshydula
Taa, prowo.. Całowałabym ziemię ze szczęścia, gdyby to było prowo :( :( Niestety, są tak ,, piękni" ludzie jak ja i na dodatek mieszkają w polsce.

Gość łuuuuuu
hahahhahahahha, dobre:D

Gość niechce mi sie logowac
ehh...kazdemu sie cos nie podoba we wlasnym wygladzie ja bym na przyklad byla wniebowzieta gdybym miala taki ladny prosty nos jak autorka moj nos oszpeca cala moja twarz :o

Gość beginka
to pokaz inne swoje foto to ci uwierzymy

Gość Bshydula
Chyba tylko to mi pozostało, wierzę w Boga, ale wcześniej o tym nie myślałam. Faceci zwracają na mnie uwagę, owszem, mam powodzenie- ale na zasadzie ciekawości obejrzenia cyrkowego okazu, dziwoląga, mutanta w spódnicy. Nigdy się nie całowałam, o przytulaniu i seksie nie mówiąc...

Gość fscdr5s
Uwolnij swój umysł. Zobaczysz wtedy, że tylko czysty umysł jest piękny. Piękno, o którym mówi się w swiecie to kompletne bzdety. Gdyby ludzion od dziecka powtarzano, że piękni są ludzie z połamanymi nosami i zajęczymi wargami, a inni są brzydcy, to ogół tak by uważał i odpowiednie panny wygrywałyby w konkursach piękności. NIe słuchaj niewolników, którzy odtwarzają programy wtłaczane im do umysłów od dziecka. I swoją tzw. "brzydotę" potraktuj jako odskocznię do największej przygody jaka może zdarzyć się w tym swiecie: uzyskania wolności umysłu. A gdy ją będziesz zyskiwać to wypiękniejesz także w oczach galerników, skutych łańcuchami ignorancji. Oni chcieliby być wolni, ale nie mają pojęcia czym jest wolność, i gdy czują wolność innych, to w ich umysłach rodzi się kosmiczna tęsknota (albo strach, bo ich oczy przywykłe do kazamatów razi blask wolności). Trzymaj się, nie martw się, będzie super!!!

Gość beginka
i czemu ta fotka jest na zagranicznym portalu?:P

Gość Bshydula
inne foto? Mam to jedno wrzucone do netu- jeśli nie wierzysz, że to ja to nie przekonają cię nawet i setki zdjęć , smutne. Ja istnieję, mam na imię Marzena.

Gość sssssssssssssscccc
MARNA PROWOKACJA FOTKA NA PORTALU ZAGRANICZNYM

Gość Bshydula
Dobra, dobra, jutro żarcik lepiej przygotuję.. :)) Rozkręcam się, to moje 2 prowo. Zawsze lubiłam wkręcać ludzi. Ale naprawdę mam na imię Marzena.