Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SiostraSiostryMika

Bezrobotna siostra w ciąży....wyprowadzam sie z domu

Polecane posty

Gość SiostraSiostryMika

Witam,Mam duzy klopot.Moja siostra jest w ciazy.Ona nigdy nie pracowała,no moze jakies prace dorywcze.Mieszkamy z mama,ja mam dosc utrzymywania mojej siostry.Wczesniej nie chcialo jej sie isc do pracy.Rozstali sie z chlopakiem 2 tyg temu,powiedzial,ze w gre wchodza alimenty tylko.Dodam,ze nie wiem z czego,on nie pracuje.Powiedziałam mamie,ze sie wyprowadzam i zaczela sie awantura.

Gość SiostraSiostryMika
Wyjezdzam do pracy do Anglii.Juz wszystko zaplanowane.Mam jechac w lipcu.Oczywiscie moja mama z siostra stwierdzily,ze powinnam wysylam pieniadze.Porazka,prawda.Tamto o wieku nie ja pisałam.Ja mam 26 lat,siostra 23

No to chyba ona nie liczy na to że będziesz ja utrzymywać. Sory ale ty napewno masz swoje wydatki i swoje problemy. Owszem możesz jej troche pomóc finansowo jeżeli chcesz ale to powinno zależeć tylko od twoich dobrych chęci.

Gość SiostraSiostryMika
Czuje sie fatalnie.Ona raczej nawet na alimenty nie ma co liczyc a jak juz cos to na jakies grosze,ale ja mam swoje zycie.

masz rację z wyprowadzką, siostry szkoda ale bez przesady nie Ty ją masz utrzymywać, ma swoje lata... powinna pracować dzieci też wiedziała skąd się biorą, więc bez przesady ;)

Gość slajza man :)
bardzo dobrze robisz. Po co niby miałabyś utrzymywać siostre.

Gość olkaKrknh
czesc. bardzo dobrze robisz. jak mama i siostra argumentuja to, ze masz przesylac im przesyłac pieniadze?

Gość SiostraSiostryMika
Nie bedzie miała za co zyc siostra z dzieckiem

Gość SiostraSiostryMika
bylam zmuszona oddawac sie analnie jej chlopakowi..:classic_cool:

Gość Wolvfram
jednak w naszym pięknym kraju jednak aborcja powinna być nakazana i obowiązkowa w wielu przypadkach a ten przypadek jest trudny , a to było tak : w jednym domu razem z matką mieszkają dwie córki, które ciągle się kłócą o duperele ale matka w końcu nie wytrzymała i powiedziała do starszej, że starą dooopą już jesteś i nie masz pracy i nie masz zawodu , żadnej rodziny i dzieci , tylko rozmyślasz o cudach na kiju , więc starsza siostra w końcu zrozumiała, że trzeba urodzić dzidziusia , więc w pobliskiej pieczarkarni pomiędzy skrzynkami a pieczarkami się rozkraczyła i zawołała 'kto mnie rozprawiczy ?' i chłopy poszły do boju a każdy chciał jak najgłębiej pokutasić i teraz ojców dziecka jest cała nocna zmiana z pieczarkarni , ambitna kobieta chciała i otrzymała a przy okazji piękne wyrosły pieczarki tej wiosny :)

Gość morituri
Jak nie będzie miała za co żyć, to może iść do pracy. Nawet jeżeli będziesz miała jakieś zbędne pieniądze, to lepiej je sobie zbieraj, żeby mieć w razie jakiejś "czarnej godziny", a nie zostać z ręką w nocniku, jak siostra. Ty jej dziecka nie zrobiłaś, więc nie Ty jesteś odpowiedzialna za jego wychowanie. Nie mow mamie i siostrze, ze nie przyślesz pieniedzy, tylko po prostu nie przyślij i powiedz, że sama ledwo wiążesz koniec z końcem.

Gość SiostraSiostryMika
Ktos sie znow podszywa za mnie.Porazka!